Celebrity News

Oženio se i povukao iz javnosti: On je bio PRVA LJUBAV Milice Todorović (FOTO)

Prva ljubav Milice Todorović za širu publiku bio je Rade Kovačević, rođeni brat Saše Kovačevića. Pa ipak, neki se još uvek sećaju da je Milica pre romanse sa zgodnim Kovačevićem bila u četvorogodišnjoj vezi sa kolegom, koji je kasnije nestao iz javnosti.

Oženio se i povukao iz javnosti: On je bio PRVA LJUBAV Milice Todorović (FOTO)

Naime, pre nego što je otpočela vezu sa Radetom, Milica je četiri godine bila u romansi sa kolegom Nenadom Jovanovićem. Nekadašnji takmičar "Zvezda Granda" posle raskida sa Milicom povukao se sa javne scene, ipak, sa pevačicom je ostao u dobrim odnosima.

- Mi smo ostali u super odnosima, što je nekim ljudima veoma čudno. Uvek se lepo pozdravimo i nema razloga da bude drugačije. Nismo se svađali, ona je super devojka, kvalitetan čovek, čujemo se kada je teško i uvek smo tu jedno za drugo, nema razloga da bude drugačije - rekao je u emisiji "Grand magazin".

Pročitajte: Stiže leto - Milica Todorović izgleda bolje nego ikad, evo u čemu je tajna! (video)

youtube printscreen

 

Prva ljubav Milice Todorović, pevač Nenad Jovanović potpuno se povukao iz javnog života, samo dve godine od takmičenja, koje mu je predviđalo uspešnu karijeru.

- Dve godine posle takmičenja počeo sam da radim sa Danijelom Vranić, koja je bila broj jedan u beogradskim klubovima. Proputovali smo dosta, kao što sam i sa Zvezdama Granda. Išlo mi je super, radio sam privatna veselja, svirke, a onda sam se negde povukao, situacija se tako nemestila. Prve tri sezone takmičenja su bile jako gledane, popularnost mi je bila teret u tim dvadesetim godinama, ali ne u nekom negativnom smislu, već mi je bilo čudno. Ali dobro, lepo je to iskustvo, popularnost je sastavni deo posla. Malo sam se i zasitio medija, ali sad sam se uželeo i scene i medija - rekao je pevač i kako se mnogima čini, najavio svoj povratak na scenu.

Nenad je danas srećno oženjen a sa suprugom je dobio sina, koji baš poput oca ima talenta za muziku. Nenad i njegova supruga imaju i porodični biznis, zajedno su otvorili poslastičarnicu.

Komentari (0)

Loading