Celebrity News

Preokret: Novi detalji u komplikovanom odnosu Lepe Brene i odbeglog sina Stefana (VIDEO)

Stefan Živojinović svojom odlukom da se u potpunosti povuče iz javnog sveta zaintrigirao je javnost. Stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića pred sobom je imao perspektivnu muzičku karijeru, a onda je preko noći rešio da ostavi mikrofon i povuče se iz javnog sveta. Šuškalo se da iza toga stoje brojni sukobi sa porodicom, a evo šta je istina...

Preokret: Novi detalji u komplikovanom odnosu Lepe Brene i odbeglog sina Stefana (VIDEO)

Govorilo se da iza ove, po mišljenju mnogih, ishitrene odluke Stefana Živojinovića stoje brojni sukobi sa porodicom, kao i želja njegovog oca, da iza sebe ostavi muzičku karijeru. Istovremeno, pisalo se da se Brena i Boba ne slažu sa emotivnim izborom Stefana Živojinovića, zbog čega su porodični odnosi zahladneli.

Stefan se sa druge strane, gospodstveno povukao iz javnog sveta i svojom izjavom u početku otklonio sumnje da među porodicom ima ikakvih neraščišćenih razmirica.

Pročitajte: Stefan Živojinović - Brena mi je SPASILA ŽIVOT!

– Voleo bih da se povučem potpuno i smatram da smo, što se tiče medija, završili na lep način. Pre nego što sam počeo da se bavim javnim poslom, nisam bio toliko u medijima, ali odvede vas život na razne puteve. Bio sam potpuno anoniman, pa i kada sam počeo da pevam niko nije znao ko sam i iz koje porodice potičem, što je meni bilo drago, tako da bih i sada to voleo, a mislim da će se to vremenom desiti - rekao je on za "Blic" tada.

Ipak, da nešto nije uredu, mediji su zaključili, kada je Stefan Živojinović počeo da izostaje sa svih važnih porodičnih okupljanja, na kojima su njegova braća Filip i Viktor uvek bili u pratnji svojih lepših polovina, Aleksandre i Sandre.

Ipak, od rođendana malog Aleksandra, čini se da su se odnosi u porodici Živojinović poboljšali, a Stefan sve češće vreme provodi u porodičnom domu svojih roditelja, što je zabeležila i kamera ekipe "Paparazzo lova".

Pročitajte: Stefan Živojinović šokirao estradu ovom odlukom!

O odnosu sa sinovima Brena je govorila u intervjuu za naš magazin, kada je otkrila da se o sukobima u porodici nikada neće javno izjašnjavati, jer sve se da rešiti u porodici, što je njima očigledno pošlo za rukom.

- Deca se rađaju sa svojim karakterom, ili je to genetska kombinacija koja se s vremenom pretvara u sopstveni karakter. Svakom detetu treba pružiti ljubav i toplinu porodice, treba uvek pričati s njima. Mnoge životne lekcije su im naporne, ali posle odrastu pa se sećaju svega toga. Moja deca su naučila da smo Boba i ja javne ličnosti, ali da to ne utiče na to kakav odnos imamo kao roditelji s njima – u kući smo mama i tata, a ne poznate ličnosti. Deca treba da nauče da treba biti poznat, ali po rezultatima rada i nečemu što je vredno poštovanja. Naša deca su dobra i snažna, a to ko je svojeglav ipak ću zadržati za sebe kao majka. Karakterno su vrlo različiti, ali nam nikad nije nedostajalo zagrljaja. Lepe stvari se mogu podeliti sa svima, a kada je komplikovano, to se rešava samo u porodici - istakla je ona.

Komentari (0)

Loading