Celebrity News

Veliki petak dan za farbanje jaja – Evo kako se pokazala Marina Ćosić

Marina Ćosić Veliki petak je obeležila tradicionalnim uskršnjim farbanjem jaja u toplini svog doma.

Veliki petak dan za farbanje jaja – Evo kako se pokazala Marina Ćosić

Glumica Marina Ćosić koja je veliku popularnost stekla glumom u seriji "Istine i laži", a pre nekoliko meseci ostvarila se u najvažnijoj životnoj ulozi – postala je majka ćerkice Sofije. Pošto je porodica postala njen centar sveta sve više vremena je počela da provodi u kuhinji.

Lepa glumica rado pokazuje svoj kulinarski talenat na društvenim mrežama, zato ništa manje osim prelepe trpeze od nje nismo ni očekivali, sada nas je obradovala u prazničnom duhu.

Mlada i uvek nasmejana Marina podelila je delić intime iz njihovog doma u kome je glavna domaćica. Na "Instagramu" je pokazala deo uskršnje dekoracije sa šarenim jajima veselih boja koje su se mnogima dopale.

Pročitajte: Samo mesec dana od porođaja, a Marina Ćosić je već u top formi (foto)

- Dragi moji, srećni praznici! Uživajte sa svojom porodicom. Želim vam zdravlje, sreću, ljubav i blagostanje - napisala je pored fotografije.

Pozitivni komentari su se samo nizali na ovu lepu objavu. Ukrašavanje jaja i smišljanje ukusnih poslatica očigledno joj ide od ruke,svi se nadaju da će sa svojim pratiocima podeliti i recepte svih delicija koje je spremila za Uskrs.

Komentari (0)

Loading