Celebrity News

Ovo će vas iznenaditi: Isplivali detalji sa momačke večeri Vojina Ćetkovića

Autor: | 05/05/2021

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović će uskoro proslaviti godišnjicu braka, a posebne detalje momačke večeri iz 2008. godine podelila je njihova koleginica Ljubinka Klarić.

Ovo će vas iznenaditi: Isplivali detalji sa momačke večeri Vojina Ćetkovića

Bračni par Vojin i Sloboda nose titulu omiljenog kod publike, iako se trude da privatno pronađu porodični mir daleko od kamera i budnog oka javnosti.

Međutim, glumica Ljubinka Klarić je sada po prvi put ispričala novinarima kako je izgledalo veče pred veliki dan, pred svadbu njenog prijatelja.

Rekla je da je Vojin Ćetković na snimanju serije “Moj rođak sa sela” proslavio momačko veče i sutradan stao pred oltar.

Glumac je u seriji igrao pukovnika Milomira proveo je sa kolegama poslednji dan momačkog života, pre nego što je stupio u brak sa koleginicom Slobodom Mićalović. Venčali su se u maju 2008. godine i danas imaju dve ćerke.

Pročitajte: Gde se kriju Sloboda i Vojin? Zavirite u luksuzni dom u okolini Beograda (video)

 

- Vojina znam još od svoje sedamnaeste godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. godine na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se dan nakon toga oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili. Tokom obe sezone smo lepo sarađivali, sate smo provodili zajedno u automobilu vozeći se od Beograda do Kragujevca, gde se snimala serija -  prisetila se glumica za “Informer”.

Komentari (0)

Loading