Celebrity News

Neprepoznatljivi: Fotografija Seke i Veljka koja će vas ŠOKIRATI

Autor: | 12/05/2021

Seka Aleksić i Veljko Piljikić su primer stabilnog braka koji je ispunjen ljubavlju već više od deset godina. Prošli su kroz mnoge izazove, a pevačica često ističe da je zahvalna Bogu što je upoznala svog supruga.

Neprepoznatljivi: Fotografija Seke i Veljka koja će vas ŠOKIRATI

Seka Aleksić je na veliku radost svojih pratilaca podelila prvu zajedničku fotografiju s tadašnjim dečkom. Imala je plavu kosu, dok je njen izabranik kratko ošišan, a bez brade i duge kose jedva da liči na Veljka danas. Iako oni tada nisu znali šta ih sve čeka u budućnosti, lepi i mladi i veoma zaljubljeni uživali su u otkrivanju svojih boljih polovina.

Kako deluje, ova fotografija je nasmejala pevačicu do suza, a ni pratioci nisu ostali bez komentara na njihovu promenu.

Iako su prošli kroz mnogobrojne modne faze i vizuelne transformacije, njihova ljubav je i dalje jaka kao na početku, u vreme kada je nastala ova fotografija. 

Pročitajte: Seka Aleksić i Veljko Piljikić slave deceniju braka - Tek smo počeli!

Instagram

 

 Niz godina su u srećnom braku, a javnost je zaboravila da je Seka svog muža upoznavala čak tri puta. 

– Moj suprug i ja smo se tri puta videli, nisam ni znala da je on. Prvi put je bilo u klubu u Negotinu, na početku moje karijere. Radio je u obezbeđenju, držao me je za ruku i vodio do bine, ali ja sam tada bila u vezi i nisam obraćala pažnju na to ko me vodi. Druga situacija je bila kada je on živeo u Švajcarskoj kod brata. Išla je neka moja pesma na televiziji, a ćerkica njegovog brata je pogledala i rekla: „Ovo je batina žena”, jer je ona Veljka zvala Bata. Treća situacija bila je u Švajcarskoj, u jednoj diskoteci, kada smo se upoznali i posle tri-četiri dana smo počeli da se zabavljamo. Od tada se nismo razdvojili, zajedno smo deset godina – rekla je Seka jednom prilikom.

 

Komentari (0)

Loading