Celebrity News

Ništa nije skupo za porodicu Luke Jovića: Kupio stan u vrednosti od pola miliona evra, evo ko će im biti komšije

Autor: | 14/05/2021

Luka Jović je navodno kupio stan u centru grada koji je trenutno u izgradnji na prestižnoj lokaciji, a prve komšije će im biti sve sam krem estrade.

Ništa nije skupo za porodicu Luke Jovića: Kupio stan u vrednosti od pola miliona evra, evo ko će im biti komšije

Par trenutno živi sa bebom u Frankfurtu, ali su želeli da imaju svoj dom i u rodnom Beogradu, zato aktivno rade na idejnom rešenju za svoju novu životnu oazu.

Prostrani apartman od 150 kvadrata se nalazi na trećem spratu na Vračaru u blizini Hrama Svetog Save, trenutno se gradi i biće gotov za pola godine što fudbaleru “Ajntrahta” savršeno odgovara, kako saznaju mediji.

Luka i Sofija su povodom proteklih praznika bili u Beogradu te su iskoristili priliku da obiđu radove.

Kako izvor “Kurira” kaže par je zadovoljan kako napreduje izgradnja.

Pročitajte: KAKVA PROMENA! Sofija Milošević više nije plava, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Instagram

 

- Par je oduševljen kako sve izgleda, a naročito im se svideo raspored prostorija koji uživo izgleda još bolje nego na projektu. Stan će biti dvostrano orijentisan, a manekenka je zadužena za osmišljavanje enterijera. Kada je prethodnih godina boravio u prestonici, Luka je živeo u Južnom bulevaru, gde je iznajmljivao stan, a od jeseni će se useliti u svoj kutak. Jović voli Vračar, kao i Sofija, pa se nijednog trenutka nisu razmišljali o tome u kom delu grada će sviti svoje porodično gnezdo. Prema rečima našeg izvora, njih dvoje se nisu uopšte dvoumili kada im je prijatelj predložio nekretninu u blizini Hrama Svetog Save. Štaviše, Jovićev advokat je istog dana pregledao kompletnu dokumentaciju, a kada se pravnik uverio da je papirološki sve u najboljem redu, oni su napravili ugovor i krenuli u realizaciju.

- Sofija ne želi ništa da prepusti slučaju, pa će da angažuje firmu koja će joj pomoći da sve ono što je zamislila bude sprovedeno u delo. Luka je prezauzet obavezama koje ima u inostranstvu oko kluba, pa je svojoj lepšoj polovini prepustio da vodi brigu oko njihovog novog doma. U njemu će boraviti kada su u Srbiji, a posebnu pažnju će posvetiti dečjoj sobi, kao i terasama, koje su ogromne.

Kako je Vračar postao omiljeno mesto za stanovanje brojnih poznatih ličnosti, susedi će im biti pevačica Olja Karleuša, fudbaler Duško Tošić, Vesna Zmijanac, Mira Škorić...

Komentari (0)

Loading