Celebrity News

Ništa više neće biti isto: Džastin Biber se povlači sa muzičke scene, ovo je razlog

Bolest Džastina Bibera je uzela svoj danak jer je uticala na njegovu spoljni izgled, ali i rad mozga. Skrivao je tešku istinu, dok su mnogi nagađali da se verovatno odao porocima.

Ništa više neće biti isto: Džastin Biber se povlači sa muzičke scene, ovo je razlog

Prošle godine je miljenik publike Džastin šokirao javnost objavom da boluje od lajmske bolesti koja se najčešće ispoljava sa visokom temperaturom, glavoboljom, i osećanjem malaksalosti.

Bolest se dobija ubodom krpelja koji je prenosilac bakterije koja može da utiče na brojne organe.

Strani mediji prenose vest da pevač planira da se posveti svom mentalnom zdravlju jer se ne oseća najbolje i da neće nastupati neko vreme.

Pročitajte: Smrt pokucala na vrata- Džastin Biber priznanjem šokirao svet!

Stranim medijima je 2019. okrio da se borio sa depresijom za koju nisu znali uzrok i da su mu tada otkrili da pored lajmske bolesti i ima i teži oblik mononukleoze koje je uticala na njegovu kožu, rad mozga, energiju i zdravlje uopšte.

Brojni obožavatelji su komentarisali da veoma loše izgleda i da se sigurno opet drogira, sve dok nije otvoreno rekao da je bolestan. Nije poznato kako se zarazio, ali se nada da će da novom terapijom uspeti da se oporavi.

Veliku podršku na putu ozdravljenja mu bezrezerno daje njegova supruga manekenka Hejli Biber. Odlično se slažu i nadaju se da će uskoro proširiti svoju porodicu, čim se muzičar bude bolje osećao i ponovo bude bio onaj stari.

Komentari (0)

Loading