Celebrity News

Nataša Bekvalac konačno otkrila: Zaljubila sam se, OVO JE MOJ DEČKO (foto)

Novi dečko Nataše Bekvalac - najnoviji stori otkrio nam je da se novosadska Barbika opet zaljubila i to ne krije.

Nataša Bekvalac konačno otkrila: Zaljubila sam se, OVO JE MOJ DEČKO (foto)

Dušan Petrović

Verovali ili ne, posle brojnih ljubavnih brodoloma Nataša Bekvalac je "bacila oko" na novog frajera. Iako je do skoro govorila da uživa u samoći i da se ne trudi da upozna nekog novog, izgleda je došlo do velikog preokreta u njenom emotivnom životu. 

Sve njene pratioce na "Instagramu" zatekla je novom objavom da se zaljubila, ovaj put u španskog glumca.

Kako deluje Nata je bindžovala popularnu seriju "Nevin" u kojoj je pojavljuje zgodan glumac Mario Kasas koji joj je privukao pažnju.

Svojom ulogom, ali i izgledom markantni lepotan uspeo je da osvoji i našu pevačicu.

Pročitajte: Nataša Bekvalac otkrila - Znala sam ko stoji iza priča o mom ljubavnom životu

Instagram

 

Mario je velika zvezda Španije i karijeru je izgradio pre svega na ulogama u hit trilerima. Iako glumi već 20 godina, maestrlalnom rolom u pomenutoj seriji je postao glumac A klase. Da li je solo zanima mnoge dame širom sveta, a sada i Natašu Bekvalac.

Naime, njegova reputacija važi za zavodničku, jer iako je imao sijaset raznih afera i veza ni jedna dama nije uspela da ga zadrži kraj sebe. Bije ga loš glas, a on za sebe kaže da bi želeo da se skrasi i da ima veliku porodicu i troje dece.

Pročitajte: Nataša Bekvalac o nasilju u porodici - Moja deca nisu prisustvovala tome

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Casas (@mario_houses)

 

 - Ne želim da moja surpuga bude samo nežna i obzirna već da prihvati tradicionalne običaje mog kraja, ali takvu nisam upoznao - rekao je glumac jednom prilikom.

Da li naše gore list, poznata muzička zvezda Nataša mogla da popuni prazninu koju oseća poznati zavodnik, postavlja se pitanje, i da li bi proradila hemija između njih dvoje ukoliko se ikada budu upoznali.

 

Komentari (0)

Loading