Celebrity News

Nataša Bekvalac konačno otkrila: Zaljubila sam se, OVO JE MOJ DEČKO (foto)

Autor: | 19/05/2021

Novi dečko Nataše Bekvalac - najnoviji stori otkrio nam je da se novosadska Barbika opet zaljubila i to ne krije.

Nataša Bekvalac konačno otkrila: Zaljubila sam se, OVO JE MOJ DEČKO (foto)

Verovali ili ne, posle brojnih ljubavnih brodoloma Nataša Bekvalac je "bacila oko" na novog frajera. Iako je do skoro govorila da uživa u samoći i da se ne trudi da upozna nekog novog, izgleda je došlo do velikog preokreta u njenom emotivnom životu. 

Sve njene pratioce na "Instagramu" zatekla je novom objavom da se zaljubila, ovaj put u španskog glumca.

Kako deluje Nata je bindžovala popularnu seriju "Nevin" u kojoj je pojavljuje zgodan glumac Mario Kasas koji joj je privukao pažnju.

Svojom ulogom, ali i izgledom markantni lepotan uspeo je da osvoji i našu pevačicu.

Pročitajte: Nataša Bekvalac otkrila - Znala sam ko stoji iza priča o mom ljubavnom životu

Instagram

 

Mario je velika zvezda Španije i karijeru je izgradio pre svega na ulogama u hit trilerima. Iako glumi već 20 godina, maestrlalnom rolom u pomenutoj seriji je postao glumac A klase. Da li je solo zanima mnoge dame širom sveta, a sada i Natašu Bekvalac.

Naime, njegova reputacija važi za zavodničku, jer iako je imao sijaset raznih afera i veza ni jedna dama nije uspela da ga zadrži kraj sebe. Bije ga loš glas, a on za sebe kaže da bi želeo da se skrasi i da ima veliku porodicu i troje dece.

Pročitajte: Nataša Bekvalac o nasilju u porodici - Moja deca nisu prisustvovala tome

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Casas (@mario_houses)

 

 - Ne želim da moja surpuga bude samo nežna i obzirna već da prihvati tradicionalne običaje mog kraja, ali takvu nisam upoznao - rekao je glumac jednom prilikom.

Da li naše gore list, poznata muzička zvezda Nataša mogla da popuni prazninu koju oseća poznati zavodnik, postavlja se pitanje, i da li bi proradila hemija između njih dvoje ukoliko se ikada budu upoznali.

 

Komentari (0)

Loading