Celebrity News

Nataša Bekvalac otkrila: Znala sam ko stoji iza priča o mom ljubavnom životu

Autor: | 07/05/2021

Ljubavni život Nataše Bekvalac je “otvorena knjiga” i teške situacija sa kojima se susretala javnost vrlo dobro zna.

Nataša Bekvalac otkrila: Znala sam ko stoji iza priča o mom ljubavnom životu

Jedna od najstresnijih stvari u životu jeste razvod, tako je bilo i u slučaju novosadske Barbike koja se trudi da iz svake loše stvari izvuče nešto dobro. Često se šali na svoj račun i kaže da je na emotivnom planu njen život jedna velika nula, ali nije uvek bilo tako.

Nakon tri braka i mnogo iskustva, lepa pevačica je slobodna i dalje veruje u ljubav uprkos svemu što joj se desilo. Ovaj put se osvrnula na period posle razvoda od vaterpoliste Danila Ikodinovića.

-  Danas sam slobodna kao ptica. Kad je razvod u pitanju, to je toliko stresna situacija. U tako stresnoj situaciji ne znam koja osoba može da prati medije. Znala sam da imate informacije, znala sam i odakle, u principu kad se tako nešto dešava gledam da izvučem nešto dobro. Ja sam osoba koja jako veruje ljudima i priča o sebi, to se sada promenilo. To je bilo pre 12 godina, bila sam drugačija i mnogo više sam pričala. Normalno je da kada ispričaš nekom u poverenju, ta osoba brzo dođe do javnosti, iako pričaš u poverenju. Kad su ove druge stvari u pitanju, imali smo okršaj oko jedno desetak naslovnih strana. Ja sam naštelovana da se stvarno ne sećam. Brzo zaboravljam. Budem potpuno ohlađena - rekla je ona u jednoj emisiji na TV "Kurir", pa dodala:

Pročitajte:  Nataša Bekvalac porukom ljubavi sve oduševila - Volim te svakako!


 - Mnogo sam srećnija nego ranije. Ja sam umetnik, a umetnici nisu srećni. Bar mogu da kažem da sam srećna, ali bih slagala. Nekad sam srećna, a nekad manje srećna. Suštinski sam zadovoljna žena - zaključila je.

 

Komentari (0)

Loading