Celebrity News

Iznenadiće vas rođendanska želja Katarine Grujić: Svi se pitaju samo JEDNO

Rođendan Katarine Grujić se uveliko priprema u luksuznom restoranu gde će joj društvo praviti njeni brojni prijatelji sa kojima će obeležiti njen divan dan.

Iznenadiće vas rođendanska želja Katarine Grujić: Svi se pitaju samo JEDNO

Lepa slavljenica će zablistati na gala proslavi svog 29. rođendana, a posebno raspoložen ovim povodom je  njen verenik Marko Gobeljić koji je juče proslavio titulu sa svojim fudbalskim klubom "Crvenom Zvezdom".

Iako je nasmejana dočekala još jedan rođendan, priznala je da se pribojava velikog 30-og.

- Približavam se toj tridesetoj. Nije mi dobro. Ne osećam se kao da punim 29 godina. Ali, bože moj, to su samo godine. Dosta je još toga preda mnom - rekla je pevačica za medije, ali želje nije želela da otkrije.

Pročitajte: Kaća Grujić nikad iskrenija - Ljubav me je spasila

- Eh sada. Kada budem duvala svećice u ponoć, ko zna što ću tada zamisliti sve - počela je tajanstveno Katarina pa dodala:

- Pa, ne znam. Ne volim ništa da planiram u životu. Trudim se da to bude spontano, da bude iznenađenje. I da se udam i rodim dete, posle devet godina karijere, uvek mogu da se vratim na scenu. Naravno, neću napustiti pevanje. Ne volim nešto preterano da pričam o tim stvarima - rekla je ona za portal “Republika".

Komentari (0)

Loading