Celebrity News

Hurricane na 15. mestu, ali kao da su pobedile! Prvo mesto osvojila Italija

„Huriccane“ su na 65. takmičenju „Evrovizije“ izvojevale petnaestu poziciju pesmom „Loco, loco“, što je zapanjujući rezultat budući da su prethodna dva dana po pregledima na „You tube“ bile na vodećem mestu.

Hurricane na 15. mestu, ali kao da su pobedile! Prvo mesto osvojila Italija

Mnogi su im prognozirali pobedu, nažalost, san da ponovo „Evroviziju“ dovedu u Beograd našim devojkama Sanji Vučić, Kseniji Knežević i Ivani Nikolić nije se ostvario. Budući da su ostavile srce na grandioznoj sceni arene Ahoy i pokazale neverovatan talenat za pevanje i ples, članice jednog od napoznatijih domaćih bendova, kući se ne vraćaju pognute glave. Baš naprotiv, ponosne su na to što su dobile priliku da na ovom prestižnom muzičkom takmičenju predstavljaju svoju zemlju. Šarmom, odličnim vokalom i neverovatnom energijom uragana ostavile su snažan utisak na evrovizijsku publiku, te verujemo da im se smeši odlična karijera i van Balkana.

- Bilo je uzbudljivo, ponovićemo ovo. Srećne smo što je napokon sve gotovo. Hvala svima – poručile su one iz Roterdama.

Pročitaj: TAJNI ZNACI U ROTERDAMU - Da li je ovo dokaz da se između naše Sanje i italijanskog predstavnika desila ljubav? (FOTO)

Pobedu na ovogodišnjoj "Evroviziji" odneli su predstavnici Italije, sastav „Maneskin“ pesmom „Ćuti i ponašaj se prihvatljivo.  Do poslednjeg momenta tiha borba vodila se između Švajcarske i Francuske. Bilo je neizvesno i napeto, ali glasovi publike odlučili su da pobeda ipak ode rok četvercu, koji je u neverici izašao na binu.

Koliko su Damiano David, Viktoria De Angelis, Tomas Ragi i Itan Torcio bili uzbuđeni govore njihove reakcije. Naime, frontmen grupe nije mogao da se obuzda te je legao na scenu, a kamera je zabeležila da su mu između nogu pukle pantalone.

- Rock 'n' roll nikad ne umire – bile su njegove reči upućene publici.

 

 

Komentari (0)

Loading