Celebrity News

ZAPALA MU ZA OKO: Evo koja svetska zvezda je zapratila Ivanu iz grupe Hurricane na Instagramu! (FOTO)

Ivana Nikolić sa svojim drugaricama Sanjom i Ksenijom, napravila je uragan na evrovizijskoj sceni u Roterdamu, a kako se čini, bilo je među publikom, ali i takmičarima, onih koji joj nisu odoleli.

ZAPALA MU ZA OKO: Evo koja svetska zvezda je zapratila Ivanu iz grupe Hurricane na Instagramu! (FOTO)

I dok se danima šuška o simpatijama koje su se rodile između italijanskog predstavnika i pobednika Evrovizije Damijana Davida i Sanje Vučić, čini se da ni druga "single" Uraganka nije gubila vreme. Naime, Ivana Nikolić privukla je pažnju svetski poznate zvezde.

Da su "Hurricane" atraktivne lepotice, koje će osvojiti Evropu, bilo je jasno, još od kada su 2020. pobedile na "Beoviziji", a sada se tokom njihovog boravka u Roterdamu to i dokazalo. Dok je Sanja probudila simpatije šarmantnog Italijana, Ivana je zainteresovala predstavnika San Marina, svetski poznatog repera Flo Ridu.

Pročitajte: Ivana Nikolić otkrila da li je u vezi s Volkovim

Da mu se veoma dopala, svedoči i činjenica da ju je zapratio na "Instagramu". Da li će se ovo poznanstvo iz Roterdama nastaviti, nekom konverzacijom, ili ponovnim susretom, ostaje da vidimo, ali je nesumnjivo da je repera atraktivna plavuša potpuno opčinila.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading