Celebrity News

Sve pršti od ljubavi: Ben Aflek i Dženifer Lopez se više ne kriju (FOTO)

Autor: | 25/05/2021

Ben Aflek i Dženifer Lopez su sada i zvanično zajedno i više se njihova romansa ne dovodi u sumnju.

Sve pršti od ljubavi: Ben Aflek i Dženifer Lopez se više ne kriju (FOTO)

Vest koja je obišla zemaljsku kuglu, da staroj ljubavi zaborava nema dokaz su Dženifer Lopez i Ben Aflek koji su podgrejali nekadašnje emocije i nakon 17 godina pauze rešili da im daju još jednu šansu.

Posle prvobitnog šoka, pojavljuju se informacije da skladan par sve više vremena provodi zajedno i da sve što je pisano o pomirenju nije "rekla kazala" nego istinita priča.

Nakon što su proveli romantični vikend zajedno paparaci su ih uslikali na jugu Floride gde su uživali u jednom luksuznom hotelu. 

Iako su ih pratili na svakom koraku, skladnom paru se nije izmakla nikakva vrsta nežnosti koja bi bila fotografisana.

Pročitajte: Ne odustaje - Ben Aflek ponovo zaprosio Dženifer Lopez, evo kako je reagovala

Delovali su opušteno i ležerno dok su uživali u zajedničkom druženju, čak i u momentu kada su uočili fotoreportere nisu pobegli, nego su se nasmejali kao da u tome nema ništa čudno.

Vest o pomirenju Bena i latino zvezde je iznenadila svet, ali i njihove prijatelje koji su prokomentarisali razvoj događaja.

— Čak i ljudi bliski Benu su iznenađeni — rekao je za "Post" izvor i dodao da je ljubav ipak tinjala ovih 17 godina, otkako su se rastali. — Ona je oduvek bila opsednuta Benom. Uvek su voleli jedno drugo.

Kako strani mediji prenose, Ben je navodno opet zaprosio Dženifer na šta je ona pristala da se uda za njega.

Komentari (0)

Loading