Celebrity News

Ben Aflek viđen u kolima OVE bivše devojke, ljubavni savet dobija od bivše žene?

Ben Aflek i Dženifer Garner iako razvedeni i dalje su u dobrim odnosima i dogovaraju se oko svih detalja vezanih za njihovo troje dece.

Ben Aflek viđen u kolima OVE bivše devojke, ljubavni savet dobija od bivše žene?

Bivši supružnici Ben Aflek i Dženifer Garner su zajedno odveli decu na bazen nakon čega su viđeni da prijateljski razgovaraju u lokalnom kafiću, prenose strani mediji.

Šuška se da je Dženifer Garner postala svom bivšem „draga saveta“ i da često pričaju o njegovim ljubavnim jadima. A sada posebno od kada je krenula priča da je viđen nekoliko puta u društvu svoje bivše devojke Dženifer Lopez sa kojom je bio u vezi pre 17 godina.

Dženifer i Ben su bili su vereni od 2002. do 2004., a novim paparaco fotografijama podgrejali su glasine da su svojoj ljubavi odlučili da pruže drugu šansu i prilog tome jeste i Aflekova izjava o Džej Lo u jednom njegovom nedavnom intervjuu za "InStyle".

Pročitajte: Oglasili se Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez - Raskid je ipak bio neminovan!

 

- Ona je najveći radnik kog sam u životu upoznao. Talentovana je jako, ali uz to je i puno radila na sebi i svom uspehu tako da sam jako srećan zbog nje i izgleda da joj se sav trud isplatio - rekao je i priznao da se ne može da prestane da se divi njenoj lepoti.

Ben se nakon raskida s Lopez venčao s kolegicom Dženifer Garner s kojom je dobio troje dece, ali 2018. godine su se razveli, a nedavno je raskinuo vezu i sa 16 godina mlađom glumicom Anom de Armas koja mu je navodno slomila srce.

 

Komentari (0)

Loading