Celebrity News

Ceo svet ga želi, a ona ga ima: Pogledajte kako izgleda verenica pobednika Evrovizije (FOTO)

Autor: | 25/05/2021

Devojka Damiana Davida je poznata infuenserka i manekenka koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim nesvakidašnjim izgledom.

Ceo svet ga želi, a ona ga ima: Pogledajte kako izgleda verenica pobednika Evrovizije (FOTO)

Pevač Damiano David je sa svojim bendom "Maneskin" osvojio Evroviziju i ubedio ceo svet da treba da sluša rokenrol koji je dugo bio u zapećku, ali sada se vratio u velikom stilu.

Članovi benda su presrećni što su na najbolji način predstavili svoju muziku koja je očarala milionski auditorijum koji je glasao i proglasio ih za pobednike.

Harizmatični Italijan svojom pojavom privlači pažnju i zato je javnost znatiželjna za svaki detalj njegovog života. Iako su mediji za vreme takmičenja brujali o navodnom flertu sa predstavnicom Srbije, Sanjom Vučić i šuškali da se nešto dešava iza kulisa, izgleda da je njegovo srce već osvojeno.

Pročitajte: TAJNI ZNACI U ROTERDAMU - Da li je ovo dokaz da se između naše Sanje i italijanskog predstavnika desila ljubav? (FOTO)

Naime, osvojila ga je atraktivna Đorđa Soreli koja mu je bila velika podrška na putu do slave, popularna influenserka koja je svojim škakljivim fotografijama brojnim pratiocima svojim izgledom "zapala za oko".

Često postuje atraktivne fotke u zavodljivim komadima koje su na ivici provokacije. Zgodna brineta je posebno ponosna na svoje tetovaže kojih ima na pretek, po rukama, nogama, stomaku i svaka ima svoje duboko značenje.

Lepa i istetovirana, često u svojim objavama ističe kako je intelekt najvažniji, a ne samo spoljašnji izgled.

 

 

Komentari (3)

Loading