Celebrity News

Drastičan rez: Kako Sanja Vučić izgleda nakon kraha višegodišnje ljubavi

Sanjina najnovija objava na "Instagramu" napravila je pometnju

Drastičan rez: Kako Sanja Vučić izgleda nakon kraha višegodišnje ljubavi

Zgodna „uraganka” Sanja Vučić nedavno je raskinula dugogodišnju vezu s Nikolom Đurićem, a kao razlog rastanka navela je prezasićenje i neslaganje u karakteru. Nikola je ipak bio malo raspoloženiji za razgovor o raskidu:

– Uvek sam bio za veze, nego za neke kombinacije. Ja sam živeo sam, a Sanja je živela kod mene, pa smo se preselili u centar. Ona je prišla meni na ulici. Ona je super devojka, druželjubiva, išao sam na njihove nastupe kao gost. Ne znam da li su me više gotivile Ivana ili Ksenija, s obe sam dobar – rekao je Nikola pred kamerama emisije "Ekskluzivno" i istakao da je uz Sanju bio i u najtežim trenucima, kada se borila sa zdravstvenim problemima usled kojih joj je čak opala kosa, a ona upala u depresiju.

Ata Images

 

 

 – Malo je ona pala u depresiju, jer joj je zbog tog leka počela da opada kosa, dobila je i insulinsku rezistenciju. Ja sam, naravno, bio uz nju sve vreme i onda smo počeli vremenom... Ona nije bila za druženje, ja nisam mogao da ostajem kod kuće. Odaljili smo se i zbog mog posla, radio sam po 12 sati, 6 dana u nedelji. Tad je bio karantin, ona je sedela u kući. Jednom smo samo otišli u Kruševac. To je bila velika ljubav. Ostali smo u kontaktu, ostali smo dobri, to je moralo tako... Nakon svega nemam gorak ukus. Mislim sve najlepše o njoj - izjavio je Nikola.

Međutim, čini se da Sanju raskid nije previše potresao s obziom na to da nikad nije izgledala bolje.

 

 Naime, ona je na svom "Instagramu" objavila fotografiju s novom frizurom u vidu afro kikica  i obožavaoci su je obasuli komplimentima na račun izgleda i poručili joj da ju je ova promena baš osvežila.

Komentari (0)

Loading