Celebrity News

Maja Ognjenović prvi put OTVORENO o braku s Dačom: Nema ničeg lepog u tome!

Autor: | 25/05/2021

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović su skladan par koji razumevanjem i poštovanjem uspeva svaki problem da reši, iako često u drugim zemljama, jedva čekaju dan kada će ponovo biti nerazvojni.

Maja Ognjenović prvi put OTVORENO o braku s Dačom: Nema ničeg lepog u tome!

Jedno drugom su srodne duše, podrška i sve na svetu, odbojkašica Maja je često isticala kad god je govorila o svom suprugu nekadašnjem vaterpolisti Danilu Ikodinoviću.

Iako je ranije za naš magazin rekla kako razdvojenost ne mora da bude loša stvar za jednu ljubav, jer tada saznajemo koliko su zajednički trenutci dragoceni i trudimo se da ih provedemo kvalitetnije, izgleda da je promenila mišljenje. 

Pročitajte: BIVŠI LJUBAVNICI ZAJEDNO U PROVODU - Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović na nastupu Nataše Bekvalac! (foto)

Maja je nedavno potpisala ugovor na dve godine sa turskim klubom „Ezačibaši“, što za nju i Danila znači još jedan period razdvojenosti.

- Veći deo vremena je u Turskoj i ja sam najsrećnija kada smo zajedno. Kada me pitaju drugarice da li mi prija veza na daljinu, jer ljudi često kažu da u tome ima i nečeg dobrog, ja se čudim jer za mene u tome nema ničeg lepog – iskreno je rekla odbojkašica.

– Mi smo veoma slični. On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla. Pratila sam ga na „tviteru“ i svaka njegova objava me je zasmejavala pa sam jednog dana rešila da mu pišem, a i često smo pravili proslave i izlazili u njegovu nekadašnju kafanu. Tako je sve i krenulo. Dok ga nisam upoznala nisam verovala u ono „kliknuli smo na prvu“ - rekla je u emisiji "Kec na jedanaest".

Komentari (0)

Loading