Celebrity News

Mlađa je od njega pet godina i već ima porodicu: Iznenadiće vas koliko su slični Viktor Savić i njegova sestra Anja

Sestra Viktora Savića, Anja Savić ne bavi se javnim poslom i za razliku od glumca, koji je medijski vrlo eksponiran, živi mirnim porodičnim životom. U dugogodišnjem je skladnom braku sa fitnes trenerom i gostujućim profesorom na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Markom Mažarom i ima dva sina Mihajla i Lazara.

Mlađa je od njega pet godina i već ima porodicu: Iznenadiće vas koliko su slični Viktor Savić i njegova sestra Anja

Anja stalno dobija komplimente na račun svoje lepote, a često se može čuti koliko su Viktor i ona slični. Odrasli su na Banovom Brdu, gde i sada žive i vrlo su vezani. Gotovo svaki praznik proslavljaju zajedno, vole da provode vreme u Košutnjaku, veliki su ljubitelji skijanja i obilaze muzičke festivale.

Pročitajte: Viktor Savić: Ljubav je moj najveći pokretač

Petar Đorđević

 

Divne uspomene iz detinjstva Viktor i Anja imaju, a najčešće su one vezane za nestašluke. U razgovoru za medije glumac se svojevrmeno našalio da su mu glavu i delove tela ušivali sigurno deset, možda čak i petnaest puta, ali da su te rane više "bolele" njegove roditelje nego njega.

Na sestrinu odluku da ranije sazri i mlada osnuje porodicu Savić je vrlo ponosan, te tvrdi da ga sestrići stalno podsećaju na to da mu je vreme da se i samo ostvari u ulozi oca.

- Moja sestra, koja je od mene mlađa pet godina, se udala i ima decu. Ako se u ulozi roditelja ne ostvarim, smatraću da sam vodio promašen život. Ali to je sve božija volja - kazao je ranije on.

 

Komentari (0)

Loading