Celebrity News

Prepolovila se: Nataša Aksentijević više ne liči na sebe (FOTO)

Dijeta Nataše Aksentijević uveliko daje rezultate, nakon što je tešom mukom odlučila da se odrektne omiljenih jela i poslatica, sve je vredelo jer glumica sada izgleda neprepoznatljivo.

Prepolovila se:  Nataša Aksentijević više ne liči na sebe (FOTO)

Luka Šarac

Velika podrška javnosti sigurno znači na putu do savršene linije, jer poznata glumica ima svoj cilj – da izgubi 50 kilograma. Priznala je da joj kilogrami smetaju i da želi da bude i ostane zdrava, a ne za koju godinu da dobije visoki pritisak ili povišeni šećer. Uhvatila se u koštac sa teškim zadatkom, ali ne odustaje.

Promene na telu su već vidljive jer jedva da podseća na nekadašnju Natašu Aksentijević.

Pratioci na "Instagramu" je stalno bodre na tom teškom putu, a ona ih redovno obaveštava o svom napretku.

Pročitajte: Nataša Aksentijević za "Story" - Moj odnos s porodicom pun je lažnih osmeha

- Ovde smo negde na početku leta. Nije loše ovako sveukupno. Ali velike su teškoće na koje nailazi jedna žena koja pokušava da prepolovi svoju kilažu. Izgubila sam dvocifren broj kilograma, ali tek sam na početku ove moje zabavno-preteške misije. Zapamtite ovu fotku, ne mogu još uvek da obučem ovaj zlatni sako. Ali se nadam da ću za dva meseca da mi bude taman. Ono što je dobro to je da sve snimamo i pakujemo u spektakularni televizijski šou, koji ćete uskoro gledati. Puno vas voli vaša izgladnela Nata - napisala je.

Komentari (0)

Loading