Celebrity News

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Zavirite na proslavu prvog rođendana najmlađeg člana porodice Tipsarević

Kada bračni par Tipsarević, modna dizajnerka Biljana (38) i nekadašnji teniski as Janko (36), pravi porodična slavlja, uvek se trudi da događaj bude usklađen s povodom.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Zavirite na proslavu prvog rođendana najmlađeg člana porodice Tipsarević

Njihove proslave odišu elegancijom, ali i svrhom, čak i kada su dečji rođendani u pitanju. U to smo se uverili proteklog vikenda, kada su poznati supružnici organizovali proslavu povodom prvog rođendana sina Noe. U prelepoj bašti njihovog porodičnog restorana u Beogradu, za slavljenika i male goste sve je podsećalo na najlepše scene iz bajke. Dekoracija i program bili su u službi zabave najmlađih gostiju, koji su uživali u zanimljivom sadržaju animatora, kao i u bogatom programu mađioničara. Slavljenik je bio očaran maštovitom dekoracijom, balonima, kao i slavljeničkom tortom.

Njihova ljubavna priča je jaka i odoleva svim izazovima vremena. Kada su počeli da se zabavljaju, lepa Novosađanka i markantni Beograđanin odmah su jedno u drugom prepoznali velike kvalitete, slično razmišljanje, kao i isti sistem životnih vrednosti. Posle pet godina idilične veze, jedno drugom zakleli su se na vernost pre skoro jedanaest godina na spektakularnoj ceremoniji u jednom sportsko-rekreativnom klubu nadomak Beograda. Četiri godine posle sklapanja braka dobili su prvo dete, ćerku Emili, što su jarko želeli. U intervjuima su posle toga oboje naglašavali da bi voleli da se u njihovom domu opet začuje plač bebe, a otkako je Janko prestao profesionalno da se bavi tenisom i svoju energiju usmerio na tenisku akademiju koja nosi njegovo ime, to se ubrzo i desilo. Sreći bračnog para, kao i njihove naslednice, nije bilo kraja kada su saznali da će dobiti novog člana porodice, sina Nou.

Pročitajte: Biljana Tipsarević otkrila da nije želela da bude u vezi sa Jankom, godinu dana ga izbegavala

Dušan Petrović

 

Prvi rođendan svog sina odlučili su da proslave u porodičnom restoranu, u  krugu bliskih prijatelja, njihove dece i članova porodice, kao i da najlepše momente slavlja podele s našim čitaocima.

Da li vam je brzo prošla prva godina od rođenja Noe?
- Sve toliko brzo prolazi, ali ja se trudim da svaki trenutak maksimalno iskoristim.

- Isti je slučaj i sa mnom. Počevši od trudnoće, tokom koje sam radila sve do samog porođaja, a tako je bilo i kada se Noa rodio, čim sam se osetila dovoljno jako i sigurno da ponovo mogu da radim, nikako sebi nisam dozvolila da se razmazim.

Koliko radosti je Noa uneo u vaše živote?

- Noa je doneo novu energiju i neopisivu ljubav u naše živote.

- Onda kada sam mislila da sve imam i da osećam najveću ljubav i da više od toga ne može, srce me je iznenadilo, ljubav koju sam osetila njegovim rođenjem i činjenicom da nas je sada četvoro, ne mogu ni da opišem. A to znaju majke i od tog osećaja sreće i radosti nema ništa lepše!

Pročitajte: Moje amatersko mišljenje nije važno! Biljana Tipsarević otkrila kako iza zatvorenih vrata funkcioniše njen brak

Dušan Petrović

 

Koliko su se vaši životi promenili od njegovog rođenja, budući da ste dobili novog člana porodice, ali i zbog “nove realnosti” u kojoj živimo od marta 2020?


- Noa je rođen u maju prošle godine, zapravo u pravom trenutku da olakša i ulepša tešku situaciju u kojoj smo se zbog pandemije svi našli.

- Nekada čak pomislim da sam imala i sreće da se to sve desilo u tom trenutku kada je situacija navela sve da budu kod kuće i usmere se na porodicu, mi smo samo postavili nove prioritete i svaki trenutak koji smo imali trudili smo se da iskoristimo najbolje moguće.


Kako se Emili u ovoj fazi slaže s Noom? Da li dolazi do konflikata ponekad među njima i kakva je ona kao starija sestra?


- Ema nije mogla da dočeka brata, tako da je sada najbolja sestra ali je i najbolja ćerka. Toliko je pažljiva i posvećena, sve razume, voli ga i želi da pomogne. Ona uživa u toj ulozi starije sestre i super joj ide, igra se s njim, uči ga i ne ispušta iz ruku. Za mene je to veoma velika i bitna stvar.

- Presrećna sam što znam da sam ulepšala život, ne samo sebi kao njihovoj majci, već i svojoj deci koja će imati jedno drugo, za sve lepe ali i manje lepe trenutke koji će doći, a prosto su sastavni deo života.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story", koji je u prodaji od 26. maja

story

 

 

Komentari (0)

Loading