Celebrity News

Svi znate Ksenijinog tatu Kneza, a ovo je njena majka koja je posle razvoda NESTALA iz javnosti (FOTO)

Majka Ksenije Knežević doživela je veliki gubitak pred evrovizijski nastup svoje ćerke. Nina je ostala bez majke, a Ksenija je vest o smrti bake saznala po povratku u Beograd.

Svi znate Ksenijinog tatu Kneza, a ovo je njena majka koja je posle razvoda NESTALA iz javnosti (FOTO)

Nenad Knežević Knez, koji je već dugo u srećnoj vezi sa Tatjanom Tat, ćerke Kseniju i Andreu, dobio je sa svojom prvom suprugom Ninom.

Nina i Knez u brak su stupili 1995. godine, a tada je majka Ksenije Knežević važila za jednu od najlepših Beograđanki. Iako je bila udata za zvezdu devedesetih, Nina je izbegavala da se pojavljuje u javnosti. 

Pročitajte: Tatjana Tat - Prema mojim ćerkama Nenad ume da bude strog

Ipak, brak koji je počeo velikom ljubavlju, okončan je, a kako bi sprečio tračeve, Knez je o ovoj odluci obavestio javnost:

- Želim da unapred sprečim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem da je razvod posledica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu - nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promenjen sistem vrednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu - rekao je tada Knez za medije.

Nakon razvoda, Ksenijina majka koja je i danas prava lepotica potpuno se povukla iz javnosti.

Komentari (0)

Loading