Celebrity News

Milica Mandić priprema se za svoj poslednji meč u karijeri, a evo od koga je nasledila borbeni, takmičarski duh i lepotu (foto)

Milica Mandić važi za jednu od naših najuspešnijih sportistkinja. Vlasnica je brojnih nagrada između ostalog i one po kojoj će ostati prepoznatljiva, a to je zlatna medalja na Letnjim olimpijskim igrama 2012. godine. Od kako se u Beograd vratila okićena zlatom o Miličinim sportskim kvalitetima ne prestaje da se govori, kao ni o njenoj lepoti, zahvaljujući kojoj je nekoliko puta do sada bila učesnik modnih revija i kampanja.

Milica Mandić priprema se za svoj poslednji meč u karijeri, a evo od koga je nasledila borbeni, takmičarski duh i lepotu (foto)

Borbenost Milica tvrdi da je nasledila od oca Predraga, radnika Parking servica, koji je svojevremeno zbog njenog rođenja napustio ratište i zaputio se za Beograd da je vidi. Elokvenciju i lepotu, s druge strane ističe da je nasledila od majke Vesne, koja je u mladosti važila za pravu lepoticu.

Pročitajte: Milica i Marko su jedan od najlepših parova u Srbiji - Sada su pokazali LJUBAV KOJA DOMINIRA, OVA fotka iz Berlina govori sve! (foto)

 

 

Rođena Beograđanka privodi kraju sportsku karijeru, a ostalo je vrlo malo da Olimpijskih igara u Tokuju, na kojima bi trebalo da odigra svoj poslednji meč.

- Imam 29 godina, dosta povreda je iza mene. Daću sve od sebe da ostvarim želje i ambicije na sledećim OI, pa ćemo videti šta dalje - rekla je Milica, koja budući da je već dve godine verena, po okončanju karijere planira da stane na ludi kamen sa kolegom Markom Đurićem.

Pročitajte: Milica Mandić - Marko je moj najveći oslonac

 

 

Komentari (0)

Loading