Celebrity News

SVI GA ZNATE: Ovaj poznati muškarac je bio PRVA LJUBAV Slobode Mićalović, pa oženio njenu koleginicu! (FOTO)

Autor: | 31/05/2021

Ljubavni život Slobode Mićalović stalno je u žiži interesovanja jer se vrlo malo o njemu zna, osim da je u srećnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem sa kojim je dobila dve ćerke, njena prošlost je pod velom misterije.

SVI GA ZNATE: Ovaj poznati muškarac je bio PRVA LJUBAV Slobode Mićalović, pa oženio njenu koleginicu! (FOTO)

Sloboda i Vojin svoj privatan život strogo kriju od radoznalih pogleda, jer vole da uživaju u svom miru sa svojom porodicom bez ometanja. Van skandala i tračeva, bez uplitanja sedme su najsrećniji u svojoj oazi mira u Čortanovcima gde odlaze, kad god imaju priliku.

Upravo iz te želje i potrebe da javnost ne sazna intimu popularnih glumaca mnogi ne znaju da je Sloboda, pre nego što se zaljubila u svog supruga, bila u ljubavnoj vezi sa poznatim filmskim i pozorišnim rediteljem.

Pročitajte: Sloboda Mićalović - OSLOBODILA SAM SE I PRIHVATILA SEBE

 

Prva velika ljubav lepe glumice bio je Jug Radivojević koji je ne voli da komentariše detalje svoje privatnosti, ali je napravio izuzetak jednom prilikom.

 

 

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene i u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugim - svojevremeno je ispričao Jug Radivojević, a prenosi “Blic”.

Pročitajte: Sloboda Mićalović - Važno mi je da budem priznata glumica, ne popularna

 

Reditelj Jug Radivijević u braku je već 15 godina sa glumicom Milenom Vasić, a par ima i zajedničkog sina. 

Komentari (0)

Loading