Celebrity News

Đanluka Vaki došao na revakcinaciju: Evo ko mu je pravio društvo (FOTO)

Autor: | 02/06/2021

Italijanski plejboj Đanluka Vaki je svojim avionom sleteo na aerodrom nakon čega se uputio na Beogradski sajam gde je primio revakcinu.

Đanluka Vaki došao na revakcinaciju: Evo ko mu je pravio društvo (FOTO)

Nasmejan i dobro raspoložen došao je u pratnji svoje supruge manekenke Šeron Fonseka. Đanluka se pojavio u beloj, raskopčanoj košulji, što je posebno oduševilo žene koje godinama lude za Italijanom.

Boško Karanović

 

Miljenik žena je presrećan što je došao ponovo u Beograd, jer se ovde oseća kao kod kuće.

- Hvala na dobrom poslu, kao što sam rekao, drago mi je što sam ovde i imam priliku da budem vakcinisan. Osetili smo se kao kod kuće, a tako mi je bilo i prvi put. Pored svega što radim, ja sam i di-džej, pa jedva čekam da svi slavimo zajedno kada pandemija prođe i napravim koncert  - rekao je Vaki.

Otkrio je da će ostati u srpskoj prestonici dva dana, ali i da ima srpske korene po svom dedi.

- Sa strane mog dede imam srpske korene, osećam se blisko Srbima. Ja sam pomešane krvi. Hvala, volim Beograd, povezan sam sa Beogradom. Ljudi me uvek lepo dočekaju i veoma sam srećan. Ostaću dva dana i onda se vraćam - rekao je za "Kurir".

Pročitajte: Hvala Srbijo - poručio ekscentrični milioner Đanluka Vaki, evo i zašto

Boško Karanović

 

Na pitanje zašto je odlučio da se vakciniše u Srbiji, zgodni Italijan je odgovorio:

 - Šeron je Amerikanka i ona ima pravo da primi vakcinu gde god želi, a u Italiji to nije bilo moguće tada. Moja majka živi sa nama, jako je slaba, izborila se sa dva raka, i imamo ćerku koja je nedavno imala operaciju, pa smo želeli da budemo sigurni. Beograd nam je dao šansu to da uradimo, kao što vidite, osećam se kao kod kuće ovde.

Pročitajte: Đanluka Vaki pokazao ćerku - Upoznajte Blu Jerusalemu

Boško Karanović

 

Lagodan život, zgodne žene, luksuzne nekretnine, egzotične destinacije, jahte, trošenje novca i ludi provodi su stil života ovog italijanskog milionera, koga na Instagramu prati 20 miliona ljudi. Njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 450 miliona dolara.

Pored puštanja muzike na žurkama širom sveta i uživanja u prelepim devojkama, Vaki svakodnevno trenira, telo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se verovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko Italijan ima godina.

 

 

Komentari (0)

Loading