Celebrity News

Đanluka je idealan muškarac: Romantični gest za suprugu s neverovatnim krajem

Ples i hrana, idealna kombinacija za zavođenje! Đanluka Vaki - Supruga je potpuno bila očarana njegovim gastronomskim umećem.

Đanluka je idealan muškarac: Romantični gest za suprugu s neverovatnim krajem

Kontroverzni Italijan Đanluka Vaki koji je nedavno dobio ćerkicu Blu Jerusalemu iz skladnog braka s lepoticom Šeron, ponovo je osvojio simpatije mnogih žena širom sveta. 

Osim toga što je nedavno priznao da njihova mezimica boluje od retke bolesti, poznate supružnike to nimalo nije pokolebalo. Raspoloženi su, raduju se svakom novom danu, a zbog svoje ćerkice u stanju su i da svet okrenu naopačke. 

Đanluka Vaki pokazao ćerku: Upoznajte Blu Jerusalemu

Đanluka Vaki - Supruga ostala nema na igru zavođenja

U njihovom domu bez obzira na sve, vlada sjajna atmosfera. Đanluka je na svom „Instagram” nalogu pokazao neverovatnu sposobnost zavođenja, pa je svojoj divnoj supruzi servirao tradicionalno italijansko jelo - na poseban način. 

Ekscentrični milioner plesao je bez prestanka, dok je Šeron sedela i sve to nemo posmatrala. Spremao je picu u pravoj pekarskoj peći, a pred sam kraj videa usledilo je nešto neverovatno. 

Uz plesne korake, supruzi je servirao gotovo testo s nadevom i to s ljubavnom porukom...

- Učinio bih sve za tebe. Čak i napravio picu. Samo nisam siguran u kvalitet i njen ukus - napisao je Đanluka koji je pokazao da su ples i hrana idealna kombinacija za zavođenje. 

Pogledajte...

Ekscentrični milioner postao tata: Đanluka Vaki dobio ćerku (foto)

Komentari (0)

Loading