Celebrity News

Konačno progovorio o svom turbulentnom ljubavnom životu: Evo šta Mašan Lekić sad priželjkuje

Autor: | 04/06/2021

Voditelj Mašan Lekić ne krije sreću zbog činjenice da je opet postao tata maloj devojčici i da zajedno sa svojom izabranicom uživa u svojoj oazi na Zlatiboru van gradske vreve.

Konačno progovorio o svom turbulentnom ljubavnom životu: Evo šta Mašan Lekić sad priželjkuje

Nakon razvoda od supruge Mire o kome nijedno od supružnika nije javno govorilo, Mašan je uplovio u romansu sa Kristinom, koja do sada javnosti nije bila poznata. Sa bivšom suprugom ima ćerku Miu koja ima 12 godina.

Pre tri meseca poznati voditelj i autor emisije “Dosije” dobio je drugu ćerku sa svojom 13 godina mlađom devojkom i ne krije da bi želeo da ima još dece. 

Tvrdi da su mu njegova deca najveći pokretači u životu. Trenutno sa porodicom živi na relaciji Beograd – Zlatibor, gde je pronašao svoj mir.

Pročitajte: Mašan Lekić se razvodi? Supruga obrisala zajedničke fotografije, a šta on kaže?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masan Lekic (@lekicmasan78)

- Moja Mia i Zoi su nešto najvrednije na svetu i nadam se da će ih biti još. Voleo bih da se natalitet u Srbiji poveća - rekao je Lekić za “Blic”, a onda otkrio da trenutno renovira jednu vikendicu.

Porodično gnezdo su napravili u nalepšem delu 

- Imam kuću na Zlatiboru koju sređujem i imam jednu malu brvnaru. To je Kristinina koja se nalazi u jednom selu na Zlatiboru i koje je dovoljno daleko od centra. Znači nema uopšte gužve i pogled je savršen. Sa tog vrha gde se ona nalazi se vidi Durmitor - rekao je on.

Komentari (0)

Loading