Celebrity News

SAMO NJOJ JE USPELO! Pobednik Evrovizije je samo OVU PEVAČICU posle takmičenja zapratio na Instagramu! (FOTO)

Pevač Damiano David fascinira svojom nesvakidašnjom pojavom i zavodi svakoga ko mu se nađe na putu, zato ne čudi da su ga mediji spajali sa nekoliko lepih pevačica koje su nastupale na takmičenju. Opsednutost pobednikom Evrovozije, pevačem grupe “Moneskin” ne jenjava, već samo raste.

SAMO NJOJ JE USPELO! Pobednik Evrovizije je samo OVU PEVAČICU posle takmičenja zapratio na Instagramu! (FOTO)

Predstavnica Srbije, članica benda “Hurricane” Sanja Vučić je bila na meti javnosti kao potencijalna nova ljubav atraktivnog frontmena, jer se šuškalo da se iza kulisa između njih dvoje rodila romansa. Ali nakon puno nagađanja i šuškanja, ispostavilo se da je samo prijateljstvo u pitanju.

Iako su mediji od jedne zajedničke fotografije digli veliku pompu, Sanja je potvrdila da oni uopšte nisu ni ostali u kontaktu nakon takmičenja.

Ipak, jedna pevačica je ostavila najjači utisak i zato je zapratio na "Instagramu", u pitanju je Ukrajinka Katerina Pavlenko sa kojom se Damian združio i često je odlazio u njihov “štab”.

Pročitajte: Ceo svet ga želi, a ona ga ima - Pogledajte kako izgleda verenica pobednika Evrovizije (FOTO)

 

U jednom intervjuu tokom Evrovizije, Katerina je priznala da smatra da je deset godina mlađi Damijano vrlo privlačan, ali se našalila i da je već obećala jednom članu benda koji je predstavljao Finsku da će se udati za njega.

Komentari (0)

Loading