Celebrity News

ŽIVOT IDE DALJE: Devojke iz grupe "Hurricane" otkrivaju svoje naredne korake posle uspeha na Evroviziji (VIDEO)

Devojke iz grupe "Hurricane" polako ostavljaju uspešnu priču sa Evrosonga iza sebe i otkrivaju nam šta je sledeće na njihovoj ambicioznoj agendi.

ŽIVOT IDE DALJE: Devojke iz grupe "Hurricane" otkrivaju svoje naredne korake posle uspeha na Evroviziji (VIDEO)

Prvo pojavljivanje na većem javnom događaju nakon što su se pre nepune dve sedmice vratile iz Roterdama kao devojke koje su učinile Srbiju ponosnom posle nastupa u finalu Pesme Evrovizije, tri članice grupe "Huricane" imale su na promociji nečega još važnijeg za našu zemlju. Naime, izabrane su od strane Gradske uprave da budu među licima kampanje za vakcinaciju protiv koronavirusa iako su Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić tu svoju građansku dužnost ispunile još pre dva meseca, uveliko pre odlaska na poznato takmičenje. One su na punktu u jednom beogradskom šoping centru naglasile važnost vakcinacije, ali su za naš portal podelile i utiske sa minulog muzičkog festivala nakon što su im se konačno slegli.

Pročitajte: TAJNI ZNACI U ROTERDAMU: Da li je ovo dokaz da se između naše Sanje i italijanskog predstavnika desila ljubav? (FOTO)

 

- Drago nam je što smo našim nastupom iznova popularizovale Evroviziju u našoj zemlji i što su reakcije bile toliko pozitivne. Imale smo godinu dana da sve to pripremimo na svetskom nivou i mnogo smo se trudile - poručile su nam, između ostalog, naše ovogodišnje predstavnice a šta su imale da kažu o pobedniku iz Italije koji je zavrteo pamet devojkama širom Evrope, pogledajte u video intervjuu iznad.

Komentari (0)

Loading