Celebrity News

Retka fotografija Marine Tucaković iz mladosti: Sigurno je ovako niste zamišljali

Autor: | 07/06/2021

Fotografija Marine Tucaković iz mladosti osvanula je na društvenim mrežama i svima otkrila kako je šarmantna "hitmejker-ka" izgledala sa svojih 20-ak godina.

Retka fotografija Marine Tucaković iz mladosti: Sigurno je ovako niste zamišljali

Poznati tekstopisac Marina Tucaković je zaslužna za mnogobrojne hitove domaće estrade i velike zvezde koje pevaju njene pesme su veoma zahvalne za sve prelepe stihove koje je napisala.

Iako se povukla iz javnosti zbog karcinoma sa kojom se bori već nekoliko godina, ne klone duhom već je pozitivna i hrabra. 

- Otkad sam saznala koja je moja dijagnoza, potpuno sam se prepustila doktorima. Nisam htela da im se mešam u posao nijedne sekunde. Nisam istraživala o svojoj bolesti, a svaki odlazak kod lekara doživljavam kao izlazak u grad. Šta je, tu je. Idemo dalje. Neću da dozvolim da kancer bude ceo moj svet - rekla je ona.

Pročitajte: Bolest je lomi, ali ona se ne da! Pogledajte kako sada izgleda Marina Tucaković (FOTO)

 

Iako je sada u teškoj fazi bolesti, mnogi Marinu doživljavaju kao oličenje snage i britkog uma. Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj je Marina sa smeđom kosom i zagonetnim smeškom u cvetu mladosti, oduševila je mnoge poštovaoce njene karijere.

Komentari (0)

Loading