Celebrity News

Katarina Grujić TRUDNA? Čestitke samo stižu, A OVO JE RAZLOG ZAŠTO KRIJU

Autor: | 08/06/2021

Katarina Grujić trudna - prelepa vest navodno je oduševila samo njene najbliže, jer pevačica i fudbaler nisu želeli da sa objavljivanjem "trče pred rudu" u ovom trenutku.

Katarina Grujić TRUDNA? Čestitke samo stižu, A OVO JE RAZLOG ZAŠTO KRIJU

Da je atraktivna pevačica navodno,u blagoslovenom stanju do sada su krili od javnosti, jer su lepu novost tek skoro saznali. Pošto je u pitanju rana trudnoća i Kaća je isplanirala veliku muzičku turneju, nisu želeli da svoje saznanje podele sa svetom, već da sačekaju da prođe neko vreme.

Nakon prosidbe, lepa iznenađenja se samo nižu jednu za drugom, trudnoća može biti samo "šlag na tortu" srećnog para koji je na sedmom nebu od sreće.

Pročitajte: Uprkos savetima najbližih, Katarina Grujić se odlučila na ovu promenu (foto/video)

 

- Kaća i Marko su presrećni, radosne vesti su saznali nedavno i podelili su ih samo sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Svi su srećni, uveliko se slavi u porodicama Grujić i Gobeljić, a njih dvoje trenutno razmišljaju i o kupovini zajedničkog stana, u kom će živeti i u kom će opremiti posebnu sobu za bebu - otkriva izvor i dodaje:

- Još ne znaju pol bebe, ali su toliko srećni da im to i nije važno. Uskoro odlaze na kraći odmor, gde će uživati na mini-medenom mesecu, budući da je Kaća zakazala brojne nastupe zbog kojih nema previše slobodnih dana. Bože zdravlja, ako sve bude u redu i ako se u trudnoći bude osećala dobro kao sada, planira da radi dok god joj to bude prijalo - rekao je za "Srpski telegraf".

Pevačica se na početku trudnoće, kako navode mediji, oseća odlično, zasad nema mučnine i veoma je aktivna, a onda se i oglasila: 

- Kada dođe vreme za to, vi ćete prvi saznati, nemojte to da pišete. Odakle vam to uopšte - rekla je Katarina. 

Komentari (0)

Loading