Celebrity News

Ko je atraktivna plavuša koja ostavlja Novaku srca ispod fotografija?

Fotografije Novaka Đokovića kriju pregršt komplimenata na račun najboljeg tenisera na svetu, ali osim toga, u komentarima se u poslednjih dvadeset četiri časa može primetiti i nešto intrigantnije od pohvale Noletu. Naime, teniskom asu atrkativna plavuša ostavlja emotikeone srca u komentarima, a domaća javnost nije mogla a da se ne zapita o kojoj je lepotici reč.

Ko je atraktivna plavuša koja ostavlja Novaku srca ispod fotografija?

Naime, Novak Đoković juče je osvojio Roland Garos, a na njegovom "Instagramu" usledila je lavina čestitiki i pohvala, ipak, među morem obožavatelja, izdvojili su se komentari atraktivne plavuše, koja nije propustila da prokomentariše nijednu Novakovu pobedničku fotografiju.

Reč je o grčkoj pevačici, koja je svoju sreću okušala i u Srbiji, pa je sa Ognjenom Amdižićem snimila duet na srpskom jeziku "Kiša je padala".

Danas Natali Thanou izgleda podjednako zanosno kao i 2009. godine kada je domaća javnost imala prilike da je upozna. A u međuvremenu Natali je dobila sina iz braka sa Dimitrosom Karelasom.

Manekenka, rođena u Beogradu zove se Natalija Šošo, a da srpski nije zaboravila iako već 16 godina živi u Grčkoj pokazala je i kometarišući fotografije Novaka Đokovića, gde je na srpskom napisala:

- Najbolji na svetu!

Pročitajte: Jelena Đoković rekla "NE" trećem detetu

Instagram

 

Da svoju zemlju nije zaboravila, svedoči i posvećeno praćenje uspeha srpskog tenisera, a da li je reč samo o ponosnom bodrenju Noleta, ili emotikon srca krije i nešto drugo, javnosti će ostati misterija.

Komentari (0)

Loading