Celebrity News

Zauvek blokirana: Vesna Dedić žestoko o nekadašnjoj najboljoj drugarici Sanji Marinković

Autor: | 15/06/2021

Vesna Dedić i Sanja Marinković nakon 25 godina prijateljstva više nisu drugarice, a Vesna i dalje stoji pri svom stavu, i ne želi da pruži ruku pomirenja.

Zauvek blokirana: Vesna Dedić žestoko o nekadašnjoj najboljoj drugarici Sanji Marinković

Drugarice i koleginice od 1996. godine su bile veoma bliske, ali nakon što je Sanja ugrozila karijeru i integritet Vesni Dedić, svaki kontakt je prekinut. Iako ne želi da priča o privatnim stvarima, očigledno je da je spisateljica veoma povređena.

- Što se tiče našeg prijateljstva, samo jednom sam dala izjavu kada je tema bila afera 'kovid elita'. Tada sam iz profesionalnih razloga otkrila da se više ne družimo, ona je za mene zauvek blokirana - rekla je Vesna za Informer.

Podsetimo, Dedićeva je za Telegraf Jetset pre nekoliko meseci rekla da se nikada neće pomiriti sa Sanjom.

Pročitajte: Taman što se prašina slegla - Vesna Dedić otkrila pravu istinu o sukobu sa Sanjom Marinković

 

- Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. Nisam državni funkcioner, te nisam želela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet, prinuđena sam da i javno kažem da Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj - rekla nam je Vesna.

- Rekla sam da nismo prijatelji više od godinu dana. To što je bilo privatno među nama, to ostaje potpuno moja najličnija stvar. Ne bih nikad izašla sa javnom izjavom i saopštavala javnosti da li se ja s nekim družim ili ne družim, jer to je moja najprivatnija stvar, da sve nije došlo do toga da je ugrožen moj profesionalni integritet. U tom smislu, bila sam dužna, da se takve stvari ne bi više dešavale, i da kada je o profesiji reč ne bi dolazilo do tih stvari, da ja ne bih bila ugrožena, ja sam bila dužna javnosti da kažem da mi više nismo prijatelji i to već godinu i nešto dana. Šta je bilo privatno - ja o svojim privatnim stvarima, kao što znaš, nikad ne pričam, niti ću pričati. To bi bilo jako nemoralno, u odnosu na skoro 25 godina prijateljstva - istakla je tada Vesna.

Na pitanje da li to znači da nema prostora kada je reč o pomirenju, Vesna je rekla:

- Nema šanse za pomirenjem, ali nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje - ne, nikada!

 

Komentari (0)

Loading