Celebrity News

Ovo smo čekali: Marija Šerifović konačno progovorila o ljubavi

Autor: | 16/06/2021

Emotivni status Marije Šerifović je velika nepoznanica javnosti, iako je šarmantna pevačica uvek otvorena za svaki komentar na razne teme, mediji nastavljaju sa spekulacijama.

Ovo smo čekali: Marija Šerifović konačno progovorila o ljubavi

Jedan od najlepših glasova domaće estrade je Marija Šerifović nije mogla da dočeka popuštanje mera, kako bi nastavila da živi normalno. Najviše joj nedostaju putovanja, ali i koncerti. Ističe kako trenutno uživa na prinudnom odmoru.

- Kod mene se ništa senzacionalno nije promenilo, koncertnih aktivnosti još neće biti tako da sam se ja u mojoj glavi raspustila do proleća sledeće godine. Istovremeno mi je beskrajno drago što su neke kolege počele da rade, jer je to ujedno i nada da će sve profunkcionisati i vratiti se u normalu - rekla je za "Alo".

Pošto takmičenje "Zvezde Granda" ulazi u završnu fazu, uskoro će se odlučiti i pobednik koga ove godine bira publika.

Pročitajte: Posle brojnih glasina, baš na Džejlin rođendan oglasila se Marija Šerifović - Ovo je istina o njihovom odnosu! (FOTO)

 

 

- Raduju me nova pravila i činjenica da će najboljeg izabrati narod, ali najviše me raduje to što će se ova sezona uskoro završiti.

Većina kadidata kojima je bila mentor ulazi u finale, i mnogi se pitaju zašto je to tako.

- Malo je nezahvalno komentarisati to... Žiri je taj koji prepoznaje kvalitet mojih kandidata i zato oni i prolaze u tolikom broju. Činjenica je da su oni dobri pevači i da su se zato i opredelili za mene. Mi smo samo radili na tome da oni iz kruga u krug budu sve bolji i bolji i samim tim najveći broj njih stigne do finala.

Na pitanje da li postoji tenzija među žirijem odgovorila je:

- Ne postoji. Mogu odgovorno da tvrdim ispred svojih kolega i članova žirija da sve ono što ljudi gledaju, a gde dođe do grube reči, psovke ili neugodnih komentara, da apsolutno niko od nas to ne doživljava lično. Mi na svakoj pauzi sednemo, porazgovaramo, ručamo, večeramo, družimo se, komuniciramo i to je zapravo jedina istina. Sve ostalo je šou biznis.

Pročitajte: Marija Šerifović za " Story" - Nemam više vremena za razočaranja

 

 

Emotivni status Marije Šerifović je uvek u žiži jer se dosta nagađalo o odnosu sa nekadašnjom kandidatkinjom Džejlom Ramović. I pored brojnih skandala oko njihovog odnosa, koji jeste ili nije prijateljski, pevačica kaže da za ljubav još uvek nije spremna.

- Ne! Mene te stvari neće, pa me neće (smeh). Ali, ajde što one mene neće, nego što ni ja neću njih. Ne želim da se zaljubim. Trenutno mi je ovako super.

 

 

 

Komentari (0)

Loading