Celebrity News

Svi su u šoku! Lukas je varao Sonju sa OVOM poznatom pevačicom, otkriveno i kako ju je Sonja VREĐALA

Autor: | 17/06/2021

Knjiga Ace Lukasa koja se još uvek nije pojavila u prodaji, već je izazvala buru javnosti jer je otkrila brojne skandale i afere u kojima je učestvovala muzička zvezda.

Svi su u šoku! Lukas je varao Sonju sa OVOM poznatom pevačicom, otkriveno i kako ju je Sonja VREĐALA

Knjiga “Ovo sam ja” Ace Lukasa je autobiografija o kojoj se mnogo priča, jer ga dovode u vezu sa pevačicom Ksenijom Pajčin, ali i iznosi detalje burnih svađa sa njegovom tadašnjom suprugom Sonjom.

Da su imali probleme u braku nije bila tajna, ali do sada nije bilo jasnih naznaka šta je tačno bio "kamen spoticanja" za njih dvoje. 

Folker je u knjizi napisao da Ksenije nija bila jedina žrtva zavođenja, već da ju je prevario i sa još jednom pevačicom "Zvezde Granda". Izvor blizak pevaču, navodi u izjavi "Kuriru" da je u pitanju Ana Sević.

Pročitajte: Aca Lukas otkrio svoju prvu estradnu ljubav, ovo sigurno niste očekivali!

 

Knjiga obiluje Sonjinim citatima u kojima ga žučno optužuje da je vara sa pomenutom pevačicom, koju je ona svaki put nazivala "kepecom".

- Pričalo se da su se viđali mesecima, i to u jednom hotelu u strogom centru grada. Lukas nikada nije hteo da javno prizna, a i Ana je poricala da se viđaju - rekao je neimenovani izvor.

 

Sonja iskreno o bivšem mužu: Prevara nije pravi razlog raskida

Lukasova bivša žena reagovala je na delove knjige koji ističu u prvi plan "kepeca" sa kojim je " vodao po kolima" , rekavši da je sve to kazna zato što ga ostavila. Vidno razočarana rekla je kako je veoma ružno to što radi.

-  Ne znam zašto on onda u knjizi piše o nečemu o čemu neće da priča?! Odmah da vam kažem - ne postoji žena koja može da bude razlog za prekid našeg braka. Tu je hiljadu faktora bilo koji su mene doveli do toga da stavim tačku na brak i da čoveka ostavim. Ana Šević, Sević, kako god da se zove gospođa, koja god, je jedna u nizu. To je jedino što mogu da kažem. A, šta je tačno bilo i čime on pokušava i dan danas nekog da uvredi ili zašto priča o tome, to morate da vidite s njim ili sa raznim akterkama u njegovom životu, tim prolaznim avanturama - kazala je iskreno Sonja za "Telegraf Jetset".

Na pitanje da li ima problem sa tim da, ukoliko je istina da ju je varao sa Anom Sević, to i kaže javno, Sonja je rekla:

- Ja ne znam s kim me je varao, pošto ja s njim nisam bila odavno. Tako da, ne mogu da kažem da me je varao. To je njegov izbor s kim je on posle bio i šta je radio, koga je on vodao po kolima. Ja sam njega ostavila zbog mnogo bitnijih, krupnijih i većih stvari, nego što je bilo koja žena mogla da napravi. Mene to uopšte ne interesuje.

Pročitajte: Aca Lukas za "Story" - Mnogo sam grešio, ali se ne kajem

Na pitanje zašto Aca neće javno da iznese ime osobe, nego je u knjizi spominje kao "kepeca iz Zvezda Granda", Sonja kaže:

- To govori o tom odnosu. Zamislite da ženu s kojom ste nazivate kepecom? Ne znam šta da vam kažem. Šta vi očekujete od mene, posle pet godina koliko sam ja sama i razvedena od njega? Da li vi mene razumete? Moja je kazna što sam ostavila Acu Lukasa i on pokušava na sto načina da me kazni zbog toga. (smeh) Ja sam se vrlo distancirala od svega. Glupo je da ja pričam. Ja ni o kome ne pričam, ni o čijem životu, pa ni o svom zbog njega takvog kakav je. Ja moram da sačuvam privatnost, mada je to jako teško u Srbiji, verujte. U Srbiji se sve poštuje, samo ne pravo neke žene. Vi čak ne smete da budete ni razvedena, ni srećno razvedena, to je sve propast.

Komentari (0)

Loading