Celebrity News

Iznenađenje od 440.000 evra: Ana Ivanović ni ne sluti šta je čeka?

Autor: | 18/06/2021

Godišnjica braka Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera koja se približava odličan je povod za lepa iznenađenja koja su smislili supružnici.

Iznenađenje od 440.000 evra: Ana Ivanović ni ne sluti šta je čeka?

Bivši fudbaler Batijan Švajnštajger rešio je da za 5. godišnjicu braka smisli veoma poseban poklon za svoju dragu. 

Bastijan često sitnim iznenađenjima supruzi pokazuje koliko mu znači, ali ono što sada sprema, Ana ni ne sanja. Navodno je kupio svojoj lepšoj polovini luksuzan apartman u Vrnjačkoj banji. Ništa nije skupo za poznati par i izmamljeni osmeh na licu voljenog bića.

Luksuzni apartman će imati čak 160 kvadrata, a reč je o objektu koji je u završnoj fazi izgradnje - "Zepterme". 

Pročitajte: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger - Naš brak daleko je od idealnog

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Poznati par se odlučio za apartman na poslednjem, sedmom spratu zgrade. Rasprostire se na tri strane ovog zdanja i ima ubedljivo najlepši pogled od svih. Naša nekada najbolja teniserka i čuveni nemački fudbaler, kao i njihovi sinovi Luka i Leon uživaće u pogledu na čitavu banju, na Goč i zelenilo bez kraja.

- Cena je jaka, između ostalog, i zato što će Švajnštajgerovi, kao i ostali koji imaju para da iskeširaju luksuz, dobiti kompletno opremljen stan, pa će njihovo biti samo da dođu i uživaju. Kao i svi objekti takvog tipa, i ovaj će nuditi kompletne spa-sadžaje za opuštanje. Na krovu će biti i helidrom, ako im zatreba. A sva je prilika i bazen - rekao je izvor.

 

Komentari (0)

Loading