Celebrity News

Slaven Došlo šokirao priznanjem: Kada je teško pribegavamo alkoholu

Popularni glumac Slaven Došlo progovorio je prvi put o velikom poroku koji nije retka pojava kod glumaca kada se nalaže u bezizlaznim situacijama koje ne mogu hladne glave da reše.

Slaven Došlo šokirao priznanjem: Kada je teško pribegavamo alkoholu

Filmovi „Pored mene“, „Biser Bojane“, „Panama“ su atraktivnom glumcu Slavenu Došlu za kratko vreme doneli veliku popularnost koja ga je svrstala među najtraženije.

Miljenik publike privlačio je pažnju gde god da se pojavi i šta god radio bilo na filmu ili na društvenim mrežama.  Neočekivana slava koju nije priželjkivao zgodnog Slavena stavila je pred velike izazove.

Pročitajte: Odluka je konačna - Slaven Došlo menja život iz korena

 

 

- Ta 2015. godina je za mene bila mnogo intenzivna. Tada se upravo i dešavalo sve to što kažeš da glumci pribegavaju alkoholu. Kod nas je to sve normalno. Popiješ pet rakija čim sedneš negde, tako sam i ja isto. Ne mogu reći da mi nije bilo zabavno u tom trenutku. Posle sam nekako preformulisao sve te stvari. Dosta sam ja lutao u svemu tome, šta bih ja, kako bih ja? Kako ja uopšte želim da živim? Prvo nisam bio ni svestan određenih stvari, a većina tih priča u suštini nije baš ni za prepričavanje iako su dosta duhovite. To su bili ti festivali, ideš s mesta na mesto, upoznaješ razne ljude pa imaš neku slobodu koja ti nekako daje podršku da možeš da radiš šta hoćeš... - ispričao je Slaven za "Mondo" i dodao na koji način je uspeo da prevaziđe krize:

- Svi smo prošli te neke periode. U jednom trenutku moraš da se sabereš, pa da kažeš sebi: 'Ajde okej, šta te zanima zapravo?' Nije život samo provod. Glumac Vil Smit je baš pričao o tome da svi misle da je sreća uživanje. Znaš, kao što više uživanja u svemu, ali sreća je zapravo mir - rekao je on.

Komentari (0)

Loading