Celebrity News

Odluka je konačna: Slaven Došlo menja život iz korena

Promena Slavena Došla - jedina je konstanta otkako se pre više godina nametnuo kao jedan od najistaknutijih glumaca nove generacije, menjao se i sazrevao kao čovek i glumac.

Odluka je konačna: Slaven Došlo menja život iz korena

Popularni glumac Slaven Došlo je odlučio da napravi rez i potpuno promeni svoj dosadašnji način života.

Kao mladi glumac u “Vojnoj akademiji” još 2012. godine kada je svim silama pokušavao da se dokaže prešao je dugačak put do Slavena kakvog sada imamo prilike da vidimo. Poznato je  koliko je posvećen svojim ulogama u predstavama i filmovima, a mladi glumac na svom "Instagram" profilu, neretko pokazuje koliko je posvećen zdravom načinu života.

Pročitajte: Slaven Došlo dao svečano obećanje: Evo šta više nikada neće uraditi!

Slaven veoma vodi računa o zdravlju i redovno vežba, a sada je rešio da svoju formu podigne na viši nivo. DOneo je odluku da se odrekne mesne ishrane i da se hrani biljkama.

Prija mi prelazak na biljnu ishranu

-To je jedna od najvećih zabluda, da je jedenje mesa dobro za nas i da smo sazdani tako da smo mesojedi. Zabluda je i to da proteine iz mesa ništa drugo ne može da zameni. Pa nekada su sportisti reklamirali i cigare, a onda je mesna industrija ispunila taj prazan prostor kada je reklamiranje cigareta zabranjeno. Prešao sam na biljnu ishranu jer mi prija – rekao je.

Kako je dodao, nema nameru da bilo koga ubeđuje da pređe na biljnu ishranu, već je to bila njegova lična odluka. 

Pročitajte: Slaven Došlo: Pogađaju me predrasude o meni

 

- Primetio sam da bolje treniram, imam mnogo više energije. Pa imate toliko sportista koji ne jedu meso, a vrhunski su i postižu najbolje rezultate. Nažalost, zbog snimanja nemam vremena da sam pripremam hranu već mi je donose. I da se razumemo, nekada malo nešto i zabrljam, pojedem i meso, ali suštinski mi godi biljna ishrana i prija mi – rekao je mladi glumac gostujući na televiziji K1.

Koliko će to biti izazov za njega ostaje da vidimo.

Najbolji je osećaj posle treninga

Slaven je ranije govorio o tome koliko mu je fizička antivnost važna tako da će sa bezmesnom ishranom samo upotpuniti svoju kondiciju kao pravi sportista.

Pročitajte: Slaven Došlo - Nova ljubav i najverniji partner za putovanje

 

On je dodao da je zadovoljan svojom figurom, ali da i dalje postoje segmenti na kojima treba da se radi.

– Često mi bude teško i ponekad pomislim do kada li ću ovako morati da se mučim. To je neki glupi komformizam kom smo naučeni. Izbegavati bol i pokušati sa što manje truda da dobijete što veće rezultate. Nažalost, stvari tako ne funkcionišu i zbog toga, dok idem na trening, uvek razmišljam o onom osećaju posle, a ne o naporu tokom treninga – naglasio je Slaven.

Komentari (0)

Loading