Celebrity News

Udala se i NESTALA: Jedna od najlepših žena estrade Marina Tadić posvećena je samo jednom

Autor: | 24/06/2021

Privatni život Marina Tadić je prava nepoznanica, osim što je lepa pevačica poznata po atraktivnom izgledu i dobrom glasu, javnosti je posebno interesantna po tajnovitosti njenog izabranika i devojčice Vere.

Udala se i NESTALA: Jedna od najlepših žena estrade Marina Tadić posvećena je samo jednom

Ova atraktivna pevačica svojevremeno je bila i profesor fizičkog vaspitanja i trener plivanja, nakon čega je godinama uživala u pevanju i stvaranju muzike, a sada je aspolutno posvećena mama.

Lepa Marina Tadić nikada nije preterano iznosila detalje svoje privatnosti, a sada je posebno misteriozna po pitanju svoje porodice. 

Nov način života i prioriteti koji se se promenili doneli su joj  mir i spokoj.

Pročitajte: Marina Tadić je o braku dugo ćutala, a sada je otkrila nikad viđeni detalj (foto)

 

 

- Mnogo sam sad mirnija, nekako sam postavila te neke prioritete i sve je lakše i lepše. Kad dođe dete, sve se preokrene. Kad sam bila sama, sve je bilo fokusirano na posao, stalno je bila neka tenzija, frka, samo da se radi, a kad dobiješ dete, shvatiš da ti to uopšte nije toliko važno koliko je važno da ona bude srećna – priča Tadićeva.

Iako je na pauzi to ne znači da se potpuno odrekla muzike.

- Sada sam uzela neko malo odsustvo, jednu pauzu, ali ako bude neka lepa pesma naravno da ću snimati i naravno da ću raditi neke velike događaje, ali sad da idem baš svaku noć i da se vraćam tome... Verovatno ne, ali sam tu – zaključuje Marina u emisiji "Premijera".

Komentari (0)

Loading