Celebrity News

Tri puta stala na ludi kamen: Fotografija venčanja Ruške Jakić govori više od hiljadu reči

Ljubavni život Ruške Jakić toliko je turbulentan sa neočekivanim zapletima, da bi mogao dobar film da se snimi o tome. Nekada voditeljka kultne emisije „Ljubav i moda“ poznata je po specifičnom načinu odevanja ali i samopouzdanju kojim zrači.

Tri puta stala na ludi kamen: Fotografija venčanja Ruške Jakić govori više od hiljadu reči

ATA Images

Nedavno je isplivala fotografija Ruške Jakić sa jednog njenog venčanja, i svi se pitaju kada će ponovo reći sudbonosno "da".

Uvek ističe da je srećno razvedena, ali da u svakom braku traži isključivo ljubav i o svim svojim bivšima ima samo reči hvale. 

- Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo "Dragstor ozbiljne muzike" i igrao je u čuvenom filmu "Subotom uveče". Dejan je radio u "Radio Beogradu" i ja nisam znala da neko stalno ide iza mene, ali on nije imao hrabrosti da mi priđe - istakla je svojevremeno voditeljka. 

Pročitajte: Ovako je Ruška Jakić izgledala sa 19 godina i jasno je zašto su muškarci ginuli za njom (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

- Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom - čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca - pričala je Jakićeva za domaće medije.

- Sa trećim suprugom sam 13 godina bila u braku. To je bio Voja Mulina, bubnjar iz Škulinog orkestra. Voleo me je beskrajno i bio je bezgranično ljubomoran. Kada je moja Ana imala tri-četiri godine, bio je tad sa njom u parku i ona ga je pitala da li može da ga zove tata. Razvela sam se kad me prevario, dala sam mu 24 sata da izađe iz moje kuće, iz mog srca je već izašao.

Pročitajte: Udaje se Ruška Jakić - Na gala slavlju biće hiljadu zvanica iz celog sveta, a evo ko je mladoženja!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

- Uvek sam bila sa onim kojeg sam volela, sa svojim muževima dok sam ih volela. Za mene je ljubav pokretač svega. Postoji prsten, još da se pojavi grof - bila je iskrena tokom intervjua za poznatu TV emisiju.

Komentari (0)

Loading