Celebrity News

Ana Kokić poručuje svom bivšem mužu: Bolje da kupiš pušku!

Autor: | 28/06/2021

Nikola Rađen i Ana Kokić nekada su važili za jedan od najomiljenijih domaćih parova, iako više nisu u braku, ostali su u dobrim odnosima i zajednički se brinu o ćerkicama Nini i Tei.

Ana Kokić poručuje svom bivšem mužu:  Bolje da kupiš pušku!

Ljubav prema svojim naslednicama ne krije bivši vaterpolista Nikola Rađen, već javno ističe da slab na ćerke, ali i veoma ponosan. Posebno jer su obe veoma vredne i dobre u školi. Mlađa pokazuje veliki afinitet i talenat za obojku. U emisiji "Premijera Vikend Specijal" otkrtio je kakvi su im planovi za leto.

- Planiram  odem sa ćerkicama do Grčke, videćemo da to uglavimo, jer deca nigde nisu išla prošle godine zbog situacije, zavisi od posla, videćemo, ali sve ostalo će biti radno. One su odlične u bazenu, kako drugačije da bude, realno - rekao je vaterpolista pa otkrio i kako provodi vreme sa njima:

- Sa tatom su dani veoma uzbudljivi, uvek se dogovorimo da nešto lepo napravimo i da uživamo. Iskreno da kažem, jesam popustljiv, mislim da zajedničko vreme treba da provedemo na što kvalitetniji mogući način.

Pročitajte: Nikola Rađen nikad iskreniji - Ovo je moja velika slabost

 

Bivši vaterpolista je otkrio kako vaspitava svoje devojčice i kako će reagovati kada bude počele da izlaze da dečacima.

- Baš sam sa Anom razgovarao, kaže: "Tata, kupićeš pušku!" U šali, naravno. Bićemo kao lovački dom. Šalu na stranu, ja svoje devojčice želim da zaštitim i pružamo im ogromnu ljubav i podršku za sve što rade i to je najbitnije. Siguran sam da će biti dobra deca i znaće da izaberu. Naravno, period odrastanja je jako uzbudljiv u tim godinama, ulaze u pubertet, to treba samo pratiti i kontrolisati, ništa više - rekao je Nikola, koji se zatim osvrnuo na odnos sa Anom.

Pročitajte: Nikola Rađen priznao da je još uvek zaljubljen u bivšu suprugu Anu Kokić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

- Ma, iskreno, normalni ljudi sve lako mogu da se dogovore. Ana i ja, hvala Bogu, o svemu razgovaramo, pričamo, i najviše vodimo računa o odrastanju naših ćerkica. Pre svega smo ljudi, pa tek onda i roditelji - zaključio je sportista u pomenutoj emisiji.

Komentari (0)

Loading