Celebrity News

Neverovatna priča: Ivani Selakov pri upoznavanju supruga pomogla velika muzička zvezda

Suprug Ivane Selakov upoznao je ženu svog života na društvenoj mreži "Facebook", pre 13 godina, ali to nije sve, nakon dugog dopisivanja presudnu ulogu je imao njen prijatelj. Predrag i Ivana su dan danas u skladnom braku iz koga su dobili ćerku Krunu.

Neverovatna priča: Ivani Selakov pri upoznavanju supruga pomogla velika muzička zvezda

 Pevačica Ivana Selakov prisetila se divne i čudne uspomene koja je spojila njih dvoje, i dalje joj cela situacija deluje poprilično nemoguće. Važan faktor pri prvom upoznavanju budućih supružnika je bio ni manje ni više nego, legendarni Aca Lukas.

- Tada je bio aktuelan Fejsbuk, to je bilo davno. Nisam tada još uvek bila poznata ličnost, znači tek posle Marijine pobede na Evroviziji. Bila sam članica grupe 'Beauty Queens' i spremale smo pesmu za Beoviziju, i Marko Kon mi je rekao da otvorim profil na Fejsbuku, taman za promociju pesme. Tada nije bilo mnogo ljudi na toj društvenoj mreži, ali slali su nam reči podrške. Dobila sam jednu poruku od Peđe, dopala mi se ta njegova slika, viša sila. Poslao mi je poruku da navija za nas, ja sam se zahvalila i to je bilo to. Ali smo krenuli da se dopisujemo i to je trajalo mesecima - ispričala je Ivana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Pročitajte: Ivana Selakov otvorila dušu - Loša godina je iza mene!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

- Nakon tri meseca dopisivanja, videli smo se. Opet je i to vezano za Acu Lukasa. Imala sam strašnu tremu, povela sam dve drugarice, i u istom lokalu je bio Aca sa svojim društvom. Ja kažem njemu: 'Čekam ovde da se upoznam sa jednim likom', kaže meni Aca: 'Ne brini, to ću ja da preuzmem'. I sad sedimo moje dve drugarice iz grupe i Aca Lukas, i dolazi Peđa i vidi mene sa njim, on se oduzeo! I onda je krenulo Acino rešetanje, ali prošao je test i nastavili smo da se viđamo - prisetila se pevačica.

Pročitajte: Ljubav i more - Ivana Selakov sa porodicom na misterioznoj egzotičnoj destinaciji (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

- Trinaest godina je prošlo, sad imamo ćerku. Sad da mi neko ispriča, ne bih verovala. To se tad desilo, i eto - priznala je Ivana Selakov.

Komentari (0)

Loading