Celebrity News

Zašto Stefan ne želi da se fotografiše sa svojom porodicom? Novi detalji odnosa Brene i Bobe sa starijim sinom

Stefan Živojinović postao je omiljeni član porodice Živojinović, kada se svojevremeno latio mikrofona. Međutim, kada se sasvim naglo povukao sa javne scene, mediji su počeli da nagađaju o razlozima i da pišu o sukobima o porodici Živojinović. Jedna fotografija, mogla bi ponovo da "podigne prašinu", a ovo su detalji...

Zašto Stefan ne želi da se fotografiše sa svojom porodicom? Novi detalji odnosa Brene i Bobe sa starijim sinom

Stefanova odluka da se povuče sa javne scene, početkom 2020. godine u javnosti je odjeknula poput bombe:

– Voleo bih da se povučem potpuno i smatram da smo, što se tiče medija, završili na lep način. Pre nego što sam počeo da se bavim javnim poslom, nisam bio toliko u medijima, ali odvede vas život na razne puteve. Bio sam potpuno anoniman, pa i kada sam počeo da pevam niko nije znao ko sam i iz koje porodice potičem, što je meni bilo drago, tako da bih i sada to voleo, a mislim da će se to vremenom desiti - rekao je on za "Blic" tada.

Iako je u svojoj objavi odlučio da se potpuno povlači iz javnosti, niko nije ni slutio da će se ta odluka odnositi i na javna okupljanja i proslave porodice Živojinović, na kojoj su kao po pravilu uvek prisutni i mediji. 

Pročitajte: Preokret - Novi detalji u komplikovanom odnosu Lepe Brene i odbeglog sina Stefana (VIDEO)

Andreja Damnjanović

 

Naime, Stefan izostaje sa gotovo svih javnih porodičnih slavlja i porodičnih fotografija, zbog čega se u medijima neretko piše o sukobu Brene i Bobe sa svojim starijim sinom. Od izbora karijere, do emotivne izabranice, mediji su imali niz teorija o povodu za Stefanov nestanak, ne samo sa javne, već i sa porodične "scene", međutim, on je, kada kamere nisu prisutne, itekako prisutan na proslavam svoje porodice.

Ekipa "Paparaco lova" uhvatila je Stefana Živojinović kako pristiže u porodični dom Filipa i Aleksandre Prijović na rođendan malog Aleksandra, kao i u dom svojih roditelja, međutim, kada su kamere tu, Stefana nema!

Isto je bilo i ovog puta, kada se na velikom slavlju, koje su Brena i Saša Popović organizovali povodom kraja sezone. Na porodičnoj fotografiji Živojinovića, Stefana nije bilo, ali ne zbog sukoba i nerazrešenih odnosa, već zbog neopozive odluke da se potpuno povuče iz medija.

Ata Images

 

I ovoga puta Stefan Živojinović propustio je šou, što ne znači da svojoj porodici ne daje podršku, daleko od očiju javnosti, ali i objektiva kamere.

Komentari (1)

Loading
Radmila

22:32 29.06.2021

Ova priča jasno govori da ko želi da sačuva svoju privatnost to može da realizuje.Zato naše "javne" ličnosti ne krivite novinare što prosto bolujete od želje da se o vama piše pa skoro iz sata u sat.I ne opravdavajte to time da je i loša priča o vama dobra reklama.I nije tačno da smo baš željni da znamo svaki korak vas,vaše dece,ostale uže i šire familije.