Celebrity News

Severina slavi! Posle godina suza, konačno LEPE VESTI!

Autor: | 29/06/2021

Porodica Severine Kojić slavi – lepe vesti obradovale su njene fanove jer nakon brojnih nagađanja da se atraktivna pevačica razvodi, najzad je sreća pokucala na njena vrata.

Severina slavi! Posle godina suza, konačno LEPE VESTI!

Nećaka Severine Kojić, ćerka njene sestre Marijane rodila je sina, kako prenosi hrvatsko izdanje magazina “Gloria”.

Nećaka MiaSeverina žive jedna preko puta druge, a to će sigurno mnogo značiti novopečenim roditeljima koji će imati na raspolaganju pomoć u komšiluku. 

Inače, kada je pevačica  rodila sina Aleksandra, upravo je Mia mnogo pomogla svojoj tetki tako što je rado čuvala bebu.

Pročitajte: SAZNAJEMO - Severina došla u Beograd i uživala u provodu sa prijateljima, a Igor na drugoj strani grada slavio titulu Crvene Zvezde

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Koliko su povezane Severina i njena nećaka se najviše videlo i na Mijin 30. rođendan. Tom prilikom je pop zvezda njoj posvetila emotivnu objavu na svom "Instagramu". 

- Postoje u nama neka osećanja neprevodiva u reči... Kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... Jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti 'onom gore' što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmeh s lica i da te sreća prati gde god krenula. Srećan rođuš, okrugli 30. Voli te ponosna tetka! - napisala je tada.

 

Komentari (0)

Loading