Celebrity News

Ljubav rađa heroje, a Severina zna zašto!

Severina ljubav doživljava kao najjače i najmoćnije oružje. Kao majka kojoj je oduzeto starateljstvo nad detetom, tuga, patnja i bol bili su deo njenog života veoma dugo. Iz svega toga vazdigla ju je samo sinovljeva ljubav. Osim snage koju je pokazala, Severina je dokazala i da je žena u potpunosti sposobna da bude najlepša i kada joj je najteže. A tome samo mogu da nas nauče teške borbe koje vodimo u životu.

Ljubav rađa heroje, a Severina zna zašto!

Možda se čini da je Severina Kojić konačno srećna, međutim kao i kod većine srećan izraz na licu ne znači uvek i da je zadovoljstvo u potpunosti prisutno. 

Severina - Ljubav rađa heroje  

Hrvatska pop zvezda koja je u proteklom periodu bila glavna tema medija zbog izgubljenog starateljstva nad detetom, te i navodnog razvoda od Igora Kojića, pokazala je veliku snagu koja joj je umnogome pomogla da se izbori sa svim životnim demonima. Spas i mir tražila je u svom sinu, a povodom navodnog kraha braka nikada se nije ogašavala. Neko bi pomislio „ćutanje je odobravanje„ ali je u njenom slučaju bilo zlato. Ono što je nije interesovalo u potpunosti je anulirirala, a kada su se sve sile zemljine teže usmerile samo na nju ona je vikala na sav glas u nadi da će neko čuti njen vapaj. Dok je cela planeta pričala samo o koronavirusu, ona je bolovala od nečeg mnogo goreg - tuge!

Severina dobila najlepši poklon za Božić: Aleksandar mi je sinoć ovo šapnuo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Ja sam jedna mama kojoj je sedmogodišnji dečak pre 117 dana iščupan iz zagrljaja i odveden iz svog krevetića. Ja sam samo jedna mama koja se u tih 117 dana budila u suzama svih tih dana, osim možda 10, koliko je u tri i po meseca prespavao u našem domu. Sanjala sam ga i noćas i plakala. Neopisiva bol, pomešani osećaji zbog koronavirusa i patnji ljudi koji su oboleli, a ne znaju zašto. Ne znamo ni kako se leči, ni koliko će ovo trajati, nema leka... Moj "korona virus" traje od 28. novembra 2019. godine, kada sam saznala da mi je sin, koji je od rođenja sa mnom, koji je sa mnom živeo u sreći i veselju, okupan ljubavlju, jednom nepravomoćnom merom i presudom koja je došla kao korona, ne zna se zašto ni kako, oduzet, a u hrvatskom sudstvu se nikad nije dogodio ovakav slučaj - rekla je tada neutešna Severina. 

Jelena Veljača nakon potresa: Trčala sam do svog deteta, u spavaćici i bez daha!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina - Zemljotres u duši i telu

- Kada mi je bilo najteže, kada sam mislila da mi se ruši tlo pod nogama, pesma me je vukla za rukav. Sada kada nam se doslovno trese pod nogama, kada se trese Petrinja, Sisak, Majske Poljane, Glina, Strašnik i okolna mesta, čovek zanemi pred silom prirode. Ali čovek je obdaren nadom i verom i one umiru poslednje. Niste sami, niste ostavljeni. Život je borbeno polje, ali najteže borbe najjači vode - glasio je njen nedavni status na „Instagramu” kojim je pružila podršku njenim mnogobrojnim sugrađanima zbog teških potresa u Hrvatskoj.

Nakon što je i sama preživela emotivni zemljotres, ljuljanje pod nogama činilo se kao temeljna potvrda svega onoga što je preživljavala u dubini svoje duše od tog kobnog 29. novembra 2019. 

Severina je, čini se, prava osoba koja je svoje herojstvo uspela da pretoči u nekoliko redova iskrene podrške i mnogima pruži toplinu i ljubav koja im je u ovim trencima zaista potrebna. 

Baš kao što je i njoj bila kada je gubila tlo pod nogama...

Nikolina Pišek u strahu: Ova godina nas je dobro sravnila

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Komentari (0)

Loading