Celebrity News

IZNENADILA SVE: Nataša Aksentijević otkrila da ju je privukao zgodan muškarac, a nije njen suprug!

Voditeljka Nataša Aksentijević bacila je oko na drugog muškarca.

IZNENADILA SVE: Nataša Aksentijević otkrila da ju je privukao zgodan muškarac, a nije njen suprug!

O savršenom braku poznate voditeljke i glumice Nataše Aksentijević (40) čitali smo više puta, čak i onda kada bi iskreno govorila o tome da on na momente, poput svakog drugog, ne može da odgovara takvom opisu. Ipak, poznato je da sa suprugom Dušanom, s kojim ima dve ćerke Helenu i Veru, već godinama neguje skladan odnos pa je valjda baš zato njena jučerašnja objava na društvenoj mreži "Instagram" mnoge iznenadila. Naime, pored naširoko poznate činjenice da ima dobar brak, sve više se piše o tome da Nataša uveliko radi na regulisanju svoje kilaže, a jedno od njenih moćnih oružja na tom zadatku je redovna poseta teretane. Pa kakve sad veze imaju te dve činjenice?

Voditeljka je objavila fotografiju njenog trenera Ljubomira Vukovića u gologrudom izdanju, te napisala svojevrsno priznanje:

- Slagala bih sigurno da sad ne napišem da je prezgodan, da padam na ovakve tipove i da je baš seksi. Ali to uopšte nije suština. Ovaj macan je neviđeno zabavan. Posvećen je, profesionalan, gledaćete ga u skoro u mojoj emisiji na televiziji K1. Meni je da smršam prelako u odnosu na muku da se ne zaljubim, ipak sam ja žena u braku - napisala je Nataša, što je po svemu sudeći ipak bila samo promocija njenog trenera kojim je očigledno zadovoljna.

Pročitajte: Išli smo u teretanu sa Natašom Aksentijević da proverimo kako joj ide mršavljenje:I mi žene od sto kila možemo da treniramo (video)

Ipak, više nego dovoljno da isprovocira svog supruga koji je hitno morao da reaguje.

- Izvini "ženo u braku", možda si zaboravila da te i ja pratim, a ako kojim slučajem i dođe do neželjenih emocija, očekujem da se do ponedeljka odljubiš - poručio joj je Dušan, na šta je Nataša odgovorila da se baš zbog takvih reakcija ona uvek iznova zaljubljuje u svog supruga.

Komentari (0)

Loading