Celebrity News

Ovaj čovek je zaslužan za njenu sreću: Bojana Rajić i Branislav Đurđević slave 6 godina braka, i to na egzotičnoj destinaciji (FOTO)

Muž Bojane Rajić godinama se trudi da usreći atraktivnu stilistkinju i kolumnistkinju, a iako svoju sreću skrivaju od radoznalih pogleda, danas se u njihovom domu slavi poseban dan.

Ovaj čovek je zaslužan za njenu sreću: Bojana Rajić i Branislav Đurđević slave 6 godina braka, i to na egzotičnoj destinaciji (FOTO)

Iako Branislav Đurđević, biznismen i porodičan čovek, želi da svoju intimu sačuva od znatiželje javnosti, njegovu suprugu Bojanu na društvenim mrežama prati nekoliko stotina hiljada ljudi, koje ona s vremena na vreme "počasti" fotografijom svog izabranika, koja služi kao dokaz velike i skladne ljubavi.

Baš tako je i danas, kada muž Bojane Rajić predstavlja njen najveći razlog za slavlje. Naime, na današni dan, pre šest godina, u dvorištu porodične vile, na intimnom venčanju, Bojana je sudbonosno da rekla čoveku koji joj je vratio veru u ljubav.

Pročitajte: Ovde živi žena od stila - Dom Bojane Rajić odiše prefinjenim ukusom (foto)

Bojana je godišnjicu braka obeležila prelepom fotografijom, na kojoj se jasno vidi, da je šest godina jaka ljubav, intenzivna kao prvog dana.

- 6 godina... Srećna nam godišnjica - napisala je ona.

A sudeći po fotografiji koju je na storiju objavila, godišnjicu skladnog braka proslavljaju na egzotičnom letovanju, zagrljeni i srećni.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading