Celebrity News

SPEKTAKULARNI POVRATAK: Haris Džinović ukrstio glas sa Angellinom, emocije pršte, a pesma kida na komade!

Povratak Harisa Džinovića oduševio je brojne fanove, a pesma koju je sa Angellinom snimio pevač, nesumnjivo će postati veliki hit.

SPEKTAKULARNI POVRATAK: Haris Džinović ukrstio glas sa Angellinom, emocije pršte, a pesma kida na komade!

Legenda narodne muzike Haris Džinović napravio je veliku diskografsku pauzu u potrazi za pravom pesmom, a kada je čuo muziku i tekst za numeru “Polomi me”, muzički as se nije dvoumio da upravo ovim megahitom ponovo uzdrma estradnu scenu Srbije.

Mlada i sada već izuzetno popularna Angellina bila je logičan izbor za saradnju s obzirom na to da je numera duetska, a da se legendarnom Harisu i te kako dopada način na koji ova atraktivna pevačica izvodi svoju muziku i donosi emociju.

Vreli ritam Španije, tekst koji je već prvi prvom slušanju raspametio sve fanove ove dve muzičke zvezde sasvim sigurno je dobitna kombinacija.

Koliko su sigurni u uspeh numere “Polomi me” svedoči činjenica da se spot za pesmu pojavio u utorak veče na muzičkoj platformi “jutjub” sat vremena pre ponoći, što je dovoljan dokaz da nisu želeli da kalkulišu sa vremenom objave.

-Velika je čast snimiti duet sa Harisom. Verujem u uspeh ove pesme, a sudeći po prvim komentarima ljudi koji su je čuli, mislim da imamo hit leta - rekla je Angellina.

Poslušajte numeru koja za samo nekoliko sati od objavljivanja preti da sruši trending, a napisao ju je Ognjen Amidžić.

Komentari (0)

Loading