Celebrity News

Srpski Bond i njegova devojka: Nikolina i Saša Kapor promenili imidž i ukrali pažnju prisutnih (FOTO)

Nikolina i Saša Kapor zasenili su prisutne na svadbi Biljane Sečivanović, a posebnu pažnju privukla je njihova ekstravagantna promena imidža.

Srpski Bond i njegova devojka: Nikolina i Saša Kapor promenili imidž i ukrali pažnju prisutnih (FOTO)

Nikolina i Saša Kapor jedan su od omiljenih parova domaće javnosti, a posebno su zanimljivi po svojim, gotovo uvek besprekorno stilizovanim i usklađenim odevnim kombinacijama. Baš zato su oni glavna atrakcija, svakog događaja na kome se pojave.

Tako je bilo i na svadbi Biljane Sečivanović, na kojoj su se pojavili odeveni u crno. Prisutni su oduševljeno pratili Sašu i Nikolinu, koji su ponovo "ukrali šou" svojim prisustvom.

Nikome nije promakla promena imidža Saše Kapora, koji inače uživa da eksperimentiše sa svojim izgledom. Nekada plavušan, tek što se vratio svojoj prirodnoj boji kose, odlučio je da je malo pusti, pa se ovoga puta na venčanju pojavio u crnom odelu i sa popularnim repićem, za koji su se brojni fanovi složili da mu savršeno pristaje.

Pročitajte: Nikolina i Saša Kapor otvorili vrata svog doma na Voždovcu - Omiljeni kutak pevačice će vas oduševiti (foto)

Ata Images

 

Nikolina je sa druge strane savršeno izgledala u kratkoj crnoj haljini, dok se ovoga puta opredelila za blago izlomljenu frizuru, kao da je urpavo stigla sa plaže.

Ruku pod ruku i sa osmehom na licu, stigli su savršeno usklađeni, nasmejani i oduševili su sve prisutne, od kojih su dobili pregršt komplimenata.

Komentari (0)

Loading