Celebrity News

Devojka Filipa Krajinovića je tatina princeza: Upoznajte budućeg tasta poznatog tenisera (FOTO)

Devojka Filipa Krajinovića, Anđela Novčić, svojom lepotom, besprekornim stilom, ali i neiscrpnom podrškom, koju pruža Filipu, već je oduševila javnost. Ipak u njenom životu, pored Filipa, još jedan muškarac zauzima posebno mesto.

Devojka Filipa Krajinovića je tatina princeza: Upoznajte budućeg tasta poznatog tenisera (FOTO)

Filip Krajinović o svojoj izabranici i budućoj supruzi Anđeli Novčić, često govori kao o svojoj najvećoj podršci i jednom od svojih najboljih životnih izbora.

- Razgovori sa Anđelom mnogo mi znače, budući da se i sama bavila sportom. Ona je moj najbolji savetodavac i u nju imam beskrajno poverenje. Srećan sam što kraj sebe imam osobu koja me razume. Teško je to pronaći jer su devojke danas uglavnom sebične - govorio je nedavno za naš magazin o svojoj izabranici mladi sportista, koji sada naporno radi na poboljšanju svoje pozicije na ATP listi.

Pročitajte: Filip Krajinović za "Story" otkriva - Našao sam pravu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ela_novcic

Anđela koja je za svog partnera puna ljubavi i razumevanja, u svom životu ima još jednog izuzetno važnog muškarca, budućeg tasta Filipa Krajinovića.

Naime, pored brojnih fashion fotografija, kao i onih sa egzotičnih putovanja, pažnju na njenom "Instagramu" krade i čovek koji joj na lice mami široki osmeh. Prema fotografijama, Anđela je očeva slika i prilika, a kako je sa ocem izuzetno bliska, zasigurno da je odavno odobrio dugogodišnjeg izabranika i budućeg supruga svoje ćerke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ela_novcic

 

Komentari (0)

Loading