Celebrity News

Otkrivamo sve detalje: Razvod i život pod istim krovom! Voditeljka Marija Veljković prolazi kroz najteži životni period

Razvod Marije Veljković postao je tema dana, a ona je odlučila da ovim povodom za domaće medije ipak ostane nema.

Otkrivamo sve detalje: Razvod i život pod istim krovom! Voditeljka Marija Veljković prolazi kroz najteži životni period

Voditeljka Radio-televizije Srbije Marija Veljković (41) često je u ranijim intervjuima govorila u superlativima o suprugu, arhitekti Milanu Milovanoviću, s kojim ima troje dece – dve ćerke i sina. Da se nešto u toj zajednici dešava, moglo se primetiti kada je u javnosti prestala da ga pominje, i mada je vrlo redovna s objavama na “instagramu”, njenog supruga nije bilo na fotografijama više od pola godine. Potom su u srpskim novinarskim krugovima mogle da se čuju priče da se lepa voditeljka “Slagalice” razvodi, ali to ona nikada nije potvrdila. Da situacija u njenoj porodici definitivno ide ka razvodu, mogli smo da shvatimo prošle nedelje. Na internet portalima jedna od dominantnih vesti bila je da se razvodi, nakon čega ona to nije ni demantovala, ni potvrdila.

Kako se u krugovima bliskim njoj priča, situacija između nje i Milana je takva da supružnici jesu pred razvodom, koji uskoro treba da se sporazumno reši, ali i dalje dele zajednički krov, najviše zbog brige o deci. Njihovi mališani,Đurađ, Rosa i Neva, ne znaju ništa o problemima roditelja, koji se svim silama trude da ih zaštite od toga, koliko god dugo budu mogli. Doduše, kraj braka je neminovan, najviše zbog činjenice da su se jedno od drugog udaljili, kao i da im zajedničko viđenje budućnosti više nije isto. No, oboje i dalje imaju lepo mišljenje jedno o drugom, i dobrobit dece im je na prvom mestu, pa su ujedinjeni u ideji da razvod protekne što bezbolnije.

– Nijedan muškarac nije savršen, kao ni mi žene. Ali savršen partner je onaj čije mane možete da trpite. Neću reći da sam, kada je reč o mom mužu, pala na lepotu i šarm, jer su to prvi utisci. Pala sam na to što je on najispravnija osoba koju sam upoznala, pošten i dobar. A što se tiče stvari koje me nerviraju, to su normalne situacije za svaki brak. Recimo: „Milane, je l’ možeš da uradiš... (nešto vezano za kuću, recimo, da okači sliku)? „Mogu!” Situacija se ponovi bar pet puta jer to nije uradio, i na kraju kada mu kažem, on se naljuti i uradi, a ja ispadnem dosadna! – rekla je kroz smeh Marija, koja suštinski i dalje nema ništa loše da kaže o ocu svoje dece. Izgleda da su se oboje promenili kako su sazrevali, i činjenica da pred sobom nemaju više iste ciljeve i te kako je uticala na odluku o prekidu braka.

Pročitajte: Marija Veljković se razvodi? Gde je nestao suprug voditeljke Slagalice i šta se zaista dešava u njihovom domu

Jelena Bekvalac

 

Iako su, posle rođenja Neve, pre četiri godine, mnogi ljudi bliski bračnom paru mislili da će oni hteti da dobiju i četvrto dete, pre svega jer je Marija savršena mama, to se nije desilo.

– Ne planiram četvrto dete! Ne zato što ne bih želela još jedno, nego zato što ne mogu više da budem trudna. Moja deca su moj najveći ponos u životu, i ono čime najviše mogu da se pohvalim – rekla je voditeljka rođena u Zaječaru, koja je porodični dom sa suprugom svila pre nekoliko godina na Dorćolu, kada su kupili stan i opremili ga s ukusom.

Pre nekoliko godina u javnosti je priznala da često plače, ali je koautorka “jutjub” kanala “Trudnoća je dar”, u centar pažnje dospela u januaru ove godine, kada je u ispovesti za naš magazin priznala da posećuje psihijatra.

– Uopšte nisam psihički jaka, posebno zbog anksioznosti koja me je obuzela u jednom trenutku. Onda sam rešila da se borim s njom zbog dece o kojoj se treba brinuti. Svi se trudimo da budemo što jači da bismo pregurali težak period. Psiholog mi je preporučio što više fizičke aktivnosti i šetnje. To je odlično za telo, još bolje za duh. Psiha je bolja kad radite nešto samo vaše, šta god to bilo – rekla nam je tada zgodna plavuša, što je bio znak da u njenom životu nije sve idilično kao pre.

Još zanimljivih priča čitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 28. jula.

story

 

 

Komentari (0)

Loading